Viena muzicală a cântat, dar mai ales a încântat publicul vâlcean

Scris de  Marți, 18 Decembrie 2018 10:14
Notează articol
(1 Votează)

Duminică seara, începând cu orele 19,00, Sala Lahovary unde îşi desfăşoară activitatea Filarmonica vâlceană „Ion Dumitrescu” s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de vâlceni, adevăraţi melomani, care au dorit să fie prezenţi, dar mai ales să-i cunoască, să-i vadă şi să-i audă pe celebrii instrumentişti ai renumitei Opere din capitala Austriei, Viena.

Printr-o organizare excelentă, asigurată de gazde, director- tânărul şi entuziastul Pătruţ Constantinescu, şi o punctualitate asemănătoare unui ceasornic elveţian, a început concertul susţinut de „Vienna Magic”.

Cei aproape 20 de instrumentişti care au urcat pe scena de la Lahovary, prin calităţile lor formidabile, au demonstrat un înalt profesionalism, interpretând un evantai larg de cântece din repertoriul inegalabilului Johann Strauss.

La finalul fiecărei opere, publicul spectator izbucnea în aplauze, care minute întregi îi determinau pe tinerii instrumentişti vienezi să bifeze din operele marelui compozitor Strausss. Din acest colţ de pagină lansăm rugămintea pentru tânărul colectiv care deserveşte cu un înalt profesionalism Filarmonica Ion Dumitrescu din Rm Vâlcea, ca şi pe viitor să invite, în capitala judeţului nostru, artişti de mare valoare aşa cum au procedat şi în această duminică de vis, care a încântat sutele de spectatori aflaţi în cocheta şi eleganta sală de la „Lahovary”.

Melodiile vieneze o să rămână mult timp întipărite în memoria celor prezenţi. Sincere felicitări organizatorilor, tânărului director Pătruţ Constantinescu, mult succes în viitor alături de un sincer „La mulţi ani!”

Citit de 1142 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu