Pompierii s-au luptat pe rând, şi cu apa şi cu focul

Scris de  Luni, 09 Iulie 2018 23:51
Notează articol
(0 voturi)

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaþii de Urgenþã General Magheru al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 08.07.2018 ora 09.08 în localitatea Mihãeºti, sat Rugetu pentru stingerea unui incendiu produs la branºamentul cu energie electricã al unei case proprietate individualã. Au ars elementele combusti-bile ale tabloului electric. Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru au intervenit în data de 08.07.2018, la ora 18.36, în localitatea ªtefãneºti, sat ªerbãneºti pentru stingerea unui incendiu produs la o casã proprietate individualã. Pânã la stingerea incendiului, au ars : obiecte electrocasnice ºi diverse piese de mobilier. De asemenea, s-au degradat prin afumare pereþii locuinþei. Cercetãrile preliminare aratã cã incendiul s-ar fi declanºat în urma producerii unui scurtcircuit la instalaþia de alimentare cu energie electrica a unui boiler. Proprietara gospodãriei a suferit un atac de panicã, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SMURD.

În data de 08.07.2018, la ora 18.41, pompierii militari din cadrul ISU General Magheru au intervenit în localitatea ªtefãneºti, sat ªtefãneºti la o inundaþie produsã intr-o gospodãrie particularã. A fost evacuatã apa provenitã din precipitaþii cu ajutorul motopompelor dintr-o grãdinã, evitându-se inundarea casei.

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru au intervenit în data de 08.07.2018, la ora 05.42, au intervenit în localitatea Lungeºti, sat Fumureni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pânã la stingerea incendiului, au ars pãrþile combustibile ale autoturismului. Cercetãrile preliminare aratã cã incendiul s-ar fi declanºat în urma producerii unui scurtcircuit la instalaþia electrica.  În data de 07.07.2018, la ora 20.29 pompierii militari din cadrul ISU au intervenit în localitatea Tomºani, Sat Bogdãneºti pentru scoaterea unui cal dintr-o hazna cu adâncimea de aproximativ 2m. Pentru salvarea animalului s-a folosit un furtul de refulare, acesta fiind salvat. Compartimentul de Informare ºi Relaþii Publice

Citit de 533 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu