Aceiaşi poveste, alţi actori!

Scris de  Joi, 12 Aprilie 2018 21:05
Notează articol
(0 voturi)

Poliţiştii Serviciului Rutier, Secţiei 3 Suteşti şi Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat în trafic şoferi fără permis sau la volanul uor maşini neînamtriculate.
• În seara zilei de 10 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Suteşti, aflându-se în Suteşti, în timpul serviciului de patrulare, au efectuat semnalul de oprire unui autoturism condus de un şofer de 22 de ani, din Drăgăşani, acesta însă nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, reuşindu-se oprirea acesteia, după aproximativ 300 de metri. S-a constatat că numerele provizorii ale autovehicului sunt expirate şi aparţin altui autoturism. A fost întocmit un dosar penal.
• În dimineaţa zilei de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în Goleşti, pe Drumul Naţional 7, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Băiculeşti, judeţul Argeş. În urma verificărilor, s-a constatat că băiatul nu deţine permis de conducere.Poliţiştii au deschis un dosar penal.
• În după-amiaza zilei de 10 aprilie a.c., poliţiştii Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, au oprit pentru control, în municipiu, un autoturism condus de un şofer de 64 de ani, din Vlădeşti. În urma controlului, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere fiind înregistrat un dosar penal şi în acest caz.

Citit de 382 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu