Cursuri pentru psihologi şi educatori!

Scris de  Duminică, 25 Februarie 2018 17:04
Notează articol
(0 voturi)

Asociaţia Pro Xpert în colaborare cu Şcoala Gimnazială nr. 5 Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 2 - 23 martie 2018 o serie de workshop-uri cu tema Metoda autobiografică în activităţile de educaţie non-formală a tinerilor. Este vorba despre un evniement de diseminare a proiectului "Dialog Path" coordonat de organizaţia Fondazione Laboratorio perle Politiche Sociali (LABOS) - Italia, cu parteneri din România, Bulgaria, Estonia, Slovacia şi Spania. Proiectul - finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus +, a fost centrat pe trainingul cu titlul "Dialog Path" ce a reunit în Roma 30 de lucrători de tineret din ţările menţionate anterior în perioada 11 - 18 februarie 2018.
În acest training s-au prezentat câteva aspecte teoretice şi instrumente practice privind aplicarea metodei autobiografice în educaţia non-formală În vederea diseminării acestor informaţii care pot fi extrem de utile pentru persoanele implicate în activităţi de educaţie non-formală, doi dintre participanţii Asociaţiei Pro Xpert la acest proiect, Silvia Petre şi Traian Hoidrag vor organiza 4 workshop-uri în zilele de 2, 9, 16 şi 23 martie, în intervalul orar 1200 - 1700 (programul include 4 ore de lucru efectiv şi o pauză de prânz) la "Cuibul Cetăţeniei Active" situat la etajul I al Biblitoecii Judeţene Antim Ivireanul.
Activitatea se adresează cadrelor didactice, psihologilor şcolari dar şi lucrătorilor cu tineretul din organizaţii non-guvernamentale, voluntarilor şi tuturor persoanelor implicate în activităţi de educaţie non-formală cu tinerii.
Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri: Asociaţia Pro Xpert - email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0744395817.

Citit de 331 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu