Concurs de Kendama cu CRBL, la Shopping City

Scris de  Vineri, 23 Februarie 2018 12:17
Notează articol
(1 Votează)

•Competiţia va avea loc pe 24 februarie, începând cu orele 17:00 • Vizitatorii vor găsi în centrul comercial şi o expoziţie de 548 de kendame, în ediţie limitată sau unicat

Pe 24 februarie, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine destinaţia pasionaţilor de kendama. CRBL, unul dintre promotorii acestui joc japonez în România, îi încurajează pe copiii de până la 14 ani să participe la concursul de tip freestyle “Kendama - 7 TO SMOKE”, organizat în centrul comercial.

Startul la joacă se va da la ora 17:00, iar participanţii îşi pot demonstra îndemânarea cu cea mai populară jucărie a momentului, realizând cele mai ingenioase trick-uri. Fanii jocului kendama se pot înscrie în concurs până la ora 16:30 prin completarea formularului dedicat, sub îndrumarea personalului Shopping City Râmnicu Vâlcea. Acest document trebuie însoţit de formularul de consimţământ al reprezentantului legal pentru ca înscrierea participanţilor să fie validă.

Pasionaţii vor intra în concurs cu propria lor jucărie Kendama, iar cel care va avea cele mai bune trick-uri va fi desemnat campionul neînvins al jocului.

Mai mult, până pe 24 februarie, vizitatorii vor găsi în centrul comercial o expoziţie de kendame, special amenajată pentru pasionaţi. 548 de jucării în ediţie limitată sau unicat sunt deja expuse în Shopping City Râmnicu Vâlcea, mall-ul devenind astfel un spaţiu destinat jocului, ideal pentru copiii de toate vârstele.

Mai multe detalii despre concursul “Kendama - 7 TO SMOKE” organizat în Shopping City Râmnicu Vâlcea sunt disponibile în regulamentul oficial al evenimentului, dar şi pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro.

Citit de 488 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu