Se pariază deja pe victoria Opoziţiei asupra lui Dragnea!

Scris de  Joi, 06 Decembrie 2018 20:08
Notează articol
(1 Votează)

De mai bine de o lună, Opoziţia coace debarcarea lui Dragnea! Prea sigur pe sine, acesta nu şi-a luat nicio măsură de siguranţă şi a lăsat terenul de joacă politică deschis, cu atât mai mult cu cât si-a asigurat si diversitatea unor puternici baroni locali pe care i-a trimis pe mantinelă! Cred că acum pricepe şi clanul Fraţilor Praădulescu că e o nimica toată să obţi un post de directoraş la păduri şi unul de ministru de tumbe faţă de acela de a rămâne fidel ministrului care ţi-a pus mandatul de şef de filială în mână şi o grămadă de contracte la nişte proiecte pe care acum chiar este improbabil că le va şi face pe toate. De ce este totuşi bine să se ducă Dragnea acasă, ca simplu deputat de Teleorman? Politica mare nu este de el, asta s-a văzut din prima, pentru ca n-a urcat prin faţă în tren ci pe la coada lui, luând vagon cu vagon, trăgând mereu foloase doar din aranjamente şi trădări. Şi nu face parte din spiţa de eroi pe care să-i poţi urma până la capăt, ceea ce se şi vede clar în aceste zile. Să aduci România în postura de proasta Europei, mizând pe o propagandă care acoperă exact pe invers faptele de care este acum sancţionată, asta da afacere politica! Ah, ştiu la ce va gândiţi, că partidul asta a rămas cu reflexii de pe vremea lui Năstase, să facă şi pentru popor câte ceva, dar să-şi lase şi baronii să se îndestuleze. Numai că Năstase şi când fură, avea înălţime, apoi nu s-a pus pe poziţia de adversitate cu Justiţia, să întoarcă armele împotriva acesteia ca să-şi apare pielea.... diferenţa de cultură, evident! În fine, dacă Năstase, om cu carte, a făcut putină puşcărie, de ce n-ar face şi Dragnea?

 Chiar dacă el se ambiţioneze să nu plece din funcţii ca... prostul! S-ar întâmpla şi o schimbare în bine dacă până la urmă Dragnea va fi trimis în lada cu vechituri a PSD?

Opoziţia promite că se va schimba ceva în politica românească, anume că nu poţi să întorci destinul ţării tale din drum ca să îţi salvezi pielea, deci se întrevede că se va întâmpla acea curăţenie înlăuntrul clasei politice de care se simte atât de tare nevoia să se întâmple! Iar asta se pliază pe câteva obiective, anume pe aducerea legii electorale la standardele de la care a fost degradată, anume ca alegerile locale să se facă din două tururi şi preşedintele Consiliului Judeţean să fie ales exact cum se alegea acum şase ani, prin vot direct, astfel încât să nu mai fie dependent de şefii din politica centrală. Mai este de luat în seamă că se va centra altfel politica financiară... În fine, a făcut si Dragnea un bine, totuşi, societăţii, fapt pentru care, sa fiu in locul lui Iohannis l-as graţia: a scos din sertare murdăriile câtorva instituţii de forţă, cum ar fi acelea referitoare la dreptul de apărare, când inculpatul nu avea acces prin avocatul său la toate probele din rechizitoriu, dându-i procurorului puteri supranaturale de a cărei cruzime nu scăpa nimeni. Pică Dragnea? Ar fi cazul...

Citit de 142 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu