Pompierii n-au avut linişte nici de Paşte!

Scris de  Joi, 12 Aprilie 2018 17:07
Notează articol
(1 Votează)

În ultimele 4 zile, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU "General Magheru" al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 64 de situaţii de urgenţă în localităţi de pe teritoriul întregului judeţ pentru : multiple traumatisme la membrele inferioare şi superioare, fracturi la membrele inferioare, stări de ameţeală, dureri de spate, dureri precordiale, dureri de cap, dureri la membrele inferioare şi superioare stări de vomă, afecţiuni cardiace, insuficienţe respiratorii.
După acordarea primului ajutor calificat, pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi medicale pentru îngrijiri suplimentare.

• Pompierii militari din cadrul ISU "General Magheru" al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 09.04.2018 la ora 23:52 în localitatea Goleşti, sat Poieniţa pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit.
Până la stingerea incendiului au ars: magazia de lemne construită din lemn cu acoperiş din tablă pe aproximativ şase mp, aproximativ doi mc lemne de foc, izolaţia casei din spumă poliuretanică pe 50 mp, structura din lemn a acoperişul casei cu învelitoare din tablă pe cca. 100 mp şi acoperişul de la unui magazin mixt pe cca. 10 mp, proprietatea unei societăţi comerciale. După aproape două ore de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la alte bunuri din apropiere. Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la instalaţia de iluminat.

• Pompierii militari din cadrul ISU "General Magheru" al judeţului Vâlcea au intervenit 09.04.2018, la ora14:32 în localitatea Brezoi, pe strada Unirii pentru salvarea unui câine aflat într-un spaţiu îngust, delimitat de doi pereţi a două case. În urma intervenţiei prompte, câinele a fost salvat.
    
• Pompierii militari din cadrul ISU "General Magheru" al judeţului Vâlcea au intervenit în data de 08.04.2018, la ora 22:03 au intervenit în localitatea Ioneşti, sat Foteşti pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Până la stingerea incendiului, a ars vegetaţie uscată în suprafaţă de aproximativ 10000 mp. Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma folosirii focului deschis de către persoane neidentificate încă, fără a se respecta regulile de prevenire şi stingere a incendiilor.


Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Citit de 707 ori

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu