Ups! ;(

Articole publicate Luni, 08 Ianuarie 2018 - Viața Vâlcii - Știrile din Vâlcea
Luni, 08 Ianuarie 2018 20:50

Nu, indiferent cine vă plăteşte..

...să faceţi rău redacţiei care v-a găzduit ani de zile nu veţi reuşi să o îngenuncheaţi. Aţi fost uluiţi să descoperiţi că a doua zi după ce ultima gaşcă a fugit pe uşa din spate din redacţie, lăsând activ un singur redactor - şi acela cu o jumătate de normă, ziarul a apărut. Probabil aţi mizat, ştiind că sunt un om bolnav, pe ideea că voi închide, mă voi duce acasă şi voi aştepta să-mi scoateţi casa la vânzare ca să vă luaţi lefurile nemuncite, falsificate, ani de zile aţi falsificat şi meseria de ziarist: ajunseserăţi la final şi ştiaţi că nu mai există nicio şansă pentru voi. Pe mine n-aveaţi cum să mă mai păcăliţi. Ştiam de multă vreme că sunteţi, unii dintre voi, oameni fără caracter, că aţi împărţit ani de zile, pe echipe, banii negri pe care-i scoteaţi de la oamenii politici să-i lăsaţi în pace sau să scrieţi de bine despre ei. Pentru mine nu era un secret asta, ştiu cât şi cine vă dădea bani, de câtă vreme sabotaţi redacţia. Mi-ar plesni obrazul de ruşine că  ştie cineva aşa ceva despre mine, dar al vostru e gros. Am aşteptat să chemaţi firma în judecată ca să pot să vă dau plata, nu credeam că sunteţi atât de fraieri să o şi faceţi. Liderul vostru de sindicat, transformat brusc dintr-un personaj de doua parale, în marele director, a calculat greşit şi pentru el şi pentru voi. Atâta de mărunţi sunteţi că aţi blocat şi contul de pe Facebook al ziarului. Înainte de a pleca, aţi făcut tot ce a fost posibil ca să se închidă firma. Aţi ratat, copii şi această operaţiune. În câteva luni nici dracu nu-şi va mai aduce aminte de voi, vă veţi întoarce în anonimatul din care v-am scos. O să vă mai ţin puţin în priză, pentru că trebuie să plătiţi şi voi, aveţi ce şi de unde, doar aţi strâns ca furnicile! Apropo, de sabotaj aţi auzit, copii? Nu? Ar fi bine să vă pregătiţi apărarea şi în sensul ăsta... Adios şi n-am cuvinte!                  Petre Tănăsoaica

Publicat Opinia mea

Îmi place foarte tare cum se eschivează pesediştii din fruntea ţării de la o eventuală confruntare cu masele, cum s-a întâmplat anul trecut când lumea a ieşit în stradă pentru Ordonanţa 13! Voi aţi citit ce se întâmpla pe reţelele de socializare, cum îşi dau unii întâlnire la Bucureşti - se ştie şi o dată, 20 ianuarie! - ca să dea jos guvernul? Evident că se invocă tot Legile Justiţiei, deşi subiectul a obosit şi dintr-o perspectivă şi din alta. Evident că pesediştii vor avea grijă să strecoare tot ceea ce respinge acum opoziţia şi societatea civilă în te miri ce iniţiativă legislativă. Fac un mic ocol de la subiectul la care vreau să ajung şi să-l devoalez, amintindu-vă ca o astfel de încercare nu se poate face fără participarea celor mai deştepţi parlamentari din România, deportaţii de Vâlcea, printre care străluceşte ca o stea a parlamentarismului românesc Doamna Oteşanu! Subiectul văd că n-a preocupat pe prea multă lume în Vâlcea, poate şi pentru că presa se simte obligată să facă de frică să nu piardă mărunţişul care-i scăpa cu destula zgârcenie printre degete doamnei deputat. Treaba lor, noi observăm, notăm şi vă spunem nişte lucruri, chiar dacă nu mutăm noi soarele de pe cer cu asta, dar când se va face frig peste tot poate vă aduceţi aminte de ce v-am scris noi aici! E şi asta o recompensă în definitiv! Aşadar, iată cum stau lucrurile la ora asta când scriu eu aceste rânduri. La Bucureşti au loc întâlniri între combatanţii aşaziselor tabere ale PSD, urmând ca peste doua ore să aibă loc şedinţa supremă a tuturor şefilor cu marele Guru al partidului, Liviu Dragnea! Se ştie exact ce se va întâmpla, toate zgomotele care se fac la vedere sunt doar indicii lăsate să ajungă în opinia publică pentru a descărca tensiunile care s-au creat în societatea civilă. daţi la o parte povestea asta cu bătălia dintre lideri, Dragnea este nemuritor, dar păstraţi ideea asta cu restructurarea Guvernului. Tudose rămâne şef acolo, dar şef peste mai puţini miniştri. Poporului îi place când scade numărul şefilor, aşa că aici avem punct ochit, punct atins!Vor mai lăsa pesediştii să scape în lume şi nişte mici corecţii făcute celor care rămân în posturi, asta ca să nu creadă lumea ca ei nu sunt obiectivi şi autocritici. Acest gen de atitudine parcă ar fi, la virgula, o [reluare a plenarelor lui Ceauşescu. Cine are curiozitatea să citească maculatura politică din vremea aia va lăsat perplex de asemănarea felului de atunci cu cel de acum de a se da corecţii pentru liniştirea populaţiei. În orice caz, Puterea se erodează, iar ei ştiu asta, iar împrospătarea nu se face cu adevărat decât trecând prin opoziţie. Lor nici nu le trece prin cap aşa ceva, au treburi importante de făcut pentru ţară!

Publicat Opinia mea

Am vrut să vă zic de ieri că pe la Vâlcea începe să-şi facă loc zâzania între şefi, dar n-am făcut-o pentru că m-am gândit că v-aţi prins de chestia asta. Vă amintiţi că săptămâna trecută, imediat după Revelion, adică pe trei ianuarie, nişte cetăţeni care-şi făceau vacanţa de iarnă la cabanele şi pensiunile de vacanţă de la Romani au dat telefon 112 sa ceară ajutor pentru că nu ar fi putut pleca din zonă pentru că ninsese zdravăn în timp ce ei petreceau acolo. • Bineînţeles că reacţia oficialităţilor a fost una perfectă, au sărit să-i deszăpezească toţi cei care au misiune şi atribuţii pentru asta. Inclusiv Primăria din Horezu. Aşa am interes eu, bineînţeles. •Aici apele se despart, pentru că primarul Horezului, fost şef al IPJ,  declara pe reţelele de socializare că nu era cazul de o astfel de desfăşurare de forţe, pentru că problema s-ar fi putut rezolva cu mai puţin risipă de energie. Citeşte aici, te rog frumos, consum de combustibil pentru utilaje, forţa de muncă, etc. • Are şi primarul dreptate, nişte binevoitori fac şi filmări la faţa locului şi vedem apoi reproduse fotografiile în media cu jipane şi maşini de forţă care îşi aşteaptă stăpânii să coboare şi să plece din pensiunile de la Români. • Asta e o tabăra! Cealaltă filmează la firul... zăpezii, care pare mai ceva decât la poluri, când utilajele întră în câmpul alb şi toacă noianul de ninsoare. • Citesc şi mă distrez puţin pe chestia asta şi mă gândesc la ce se va întâmpla în secunda doi. Păi intră în acţiune şeful instituţiilor care au sărit, cum se zice, la cap, să-i salveze pe turiştii de la vârful lui Roman, care organizează o anchetă sau ceva de genul asta. Şi primim la  redacţie anunţul informativ al Jandarmeriei vâlcene - cu care n-avem de ce să nu fim de acord - şi ne gândim dacă ar fi fost şi o altă variantă, pentru că la apelul de pe 112 autorităţile au obligaţia să reacţioneze. În cazul în care nu o fac şi se întâmpla o tragedie acolo unde sunt chemate acestea îşi riscă libertatea. • Se putea evita cumva acest incident diplomatic între primarul din Horezu şi prefectul judeţului? Pai, sigur că da, printr-un simplu telefon dat primarului care putea să fie consultat şi chiar cred că trebuia să fie consultat. • Ce să înţeleg de aici, eu, cititorul de ştiri? Că şefii îşi dau la gioale în văzul lumii şi abuzează de forţa funcţiei pentru a câştiga puncte în ochii opiniei publice? • Vai, ce orgolii au şefii noştri, crescute sigur în timp pe vechile funcţii pe care le-au avut cândva! • Într-un alt fel asta e şi o treaba bună, pentru că fiecare în parte simte în spate ochii celuilalt şi asta seamănă cu o întrecere de cine este mai bun ca să fie... mai tare! S-a cheltuit ceva combustibil, dar aplicaţia a fost perfectă! iar prefectul sper că a învăţat că nu poate să-l ocolească pe primarul Horezului când face intervenţii în teritoriul pe care acesta l-a câştigat prin vot! • La bună vedere, dragilor, staţi fără grijă... coloneii sunt în civil!

Publicat Univers vâlcean

Prefectul Marin Florian a dat o replică memorabilă la dezbaterile care au avut loc în spaţiul public, referitoare la ce se întâmplă la Voineasa. Anume că dumnealui nu poate să intervină în derularea unor operaţiuni economice, cum este cea de la Voineasa, de scoatere la licitaţie a serviciilor de exploatare a pârtiei de schi! În fine, chiar apasă pe o tastă cam groasă a autorităţii sale şi îşi anunţă proepinenţii că poate să ajungă şi-n instanţă cu cei care-l acuză de imobilism funcţional. În fine, într-un final de elocintă administrativă ne spune că dacă lucrurile nu decurg cum a promis primarul din Voineasa, adică dacă astăzi n-are loc licitaţia şi de mâine nu se deschide pârtia, dumnealui poate să intervină. Nu ne spune şi cum şi tare mă tem că de data asta a gândit ca un poliţist care crede că după consumarea faptei poate să-l ancheteze pe infractor. Aici lucrurile devin tare neclare, pentru că n-ar avea cum să facă nici asta... dar ochiul vigilent al şefului judeţului, cel care ar trebui să ştie cam tot ce mişcă de jur împrejurul instituţiei pe care o conduce, ar fi trebuit să urmărească şi cum se duc la îndeplinire nişte obiective şi funcţionalităţi alimentate cu bani guvernamentali. Vreau să spun că nu ar fi acuzat de nimeni dacă ar urmări derularea în termeni legali a unor fenomene economice fără să se... bage în procesul decizional! Mă tem că instituţia contenciosului administrativ l-ar şi ajuta puţin!

Spuneam la sfârşitul anului trecut că mi-am propus ca periodic să traversez prin comunele judeţului fără să opresc la primării şi deci fără a purta discuţii oficiale. Mi-am luat aşadar permisiunea să constat, fără a fi influenţată, cam cum stau lucrurile la un capitol dureros de când mă ştiu. Drumurile. Parcă e un blestem! Am plecat aşadar spre Călimăneşti, pe un drum pe care îl ştiam bun. Nimic nou în afara aglomeraţiei de după sărbători când românii se întorceau pe la casele lor. Călimăneştiul însuşi cu drumurile bunicele pe care le ştiam, norocit parţial şi de contribuţia Consiliului Judeţean care avut dintotdeauna în administrare o parte dintre ele. Atmosferă cumva de vacanţă sau aşa resimt fiecare vizită în vreuna din staţiuni graţie faptului că mai văd şi figurile relaxate ale turiştilor. Şi, una peste alta, drumurile bunicele, ce mai! Am trecut spre Sălătrucel şi am început să "simt" că mai e de lucru clar la infrastructură. Porţiuni de drum perfect alternând cu kilometri de asfalt acceptabil şi mici porţiuni unde chiar se impun lucrări serioase. Ştiam însă de anul trecut că primarul Nicolae Sima are proiecte serioase aprobate deja. Vreo 10 milioane de lei şi aproximativ 800.000 de euro au fost alocaţi deja pentru refacerea infrastructurii localităţii. Cât priveşte Berislăveştiul, ştim că primarul Ion Buşagă vrea să dezvolte aici o zonă agroturistică. Crede în potenţialul localităţii şi speră că sprijinit financiar de Consiliul Judeţean va termina drumul care duce la releul Cozia. Baoca, are aprobate fonduri europene pentru asfaltarea a 10 drumuri de interes local oi cam 20 de uli?e. La final se va putea mândri cu o comuna lipsita de noroiul aferent din mediul rural. În drum spre Râmnic am traversat, evident, Daeştiul. Prima porţiune strabatuta, ce să spun? Nici prea-prea, nici foarte-foarte! Acceptabilă însă. Şi destul de bine per ansamblu faţă de multe alte localităţi rurale. Ştiam că de câţiva ani o administraţie zeloasă a făcut numeroase schimbări în bine. Şi care are câteva proiecte serioase de finalizat în 2018. Printre ele se numără şi cel de modernizare integrală a infrastructurii. Ei, aici şi potenţialul turistic este mare. Trebuie însă exploatat şi ştim că lucrurile bune nu pot fi făcute bătând din palme. Ei bine, a început un an nou. Cu bune şi cu rele, aşa cum va fi! Şi aşa vom consemna şi noi. Tot cu bune şi cu rele, continuând periplul prin localităţile judeţului şi observând ce se întâmplă în mod cât se poate de obiectiv. Fără menajamente, dar şi fără răutăţi gratuite. Exact aşa cum trebuie să facă un jurnalist care se respectă. Aşadar, ţinem aproape!

În perioada 5 ianuarie-7 ianuarie a.c., poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ,  pentru prevenirea comiterii de fapte antisociale, menţinerea ordinii şi liniştii publice şi prevenirea evenimentelor rutiere.


Astfel, poliţiştii au aplicat 337 de sancţiuni contravenţionale, din care 271 la regimul rutier, 36 de sancţiuni pentru încălcarea reglementărilor privind ordinea şi liniştea publică şi 30 în baza altor acte normative. Valoarea contravenţiilor se ridică la 102.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 29 de permise de conducere, dintre care 13 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

Poliţiştii au depistat din nou nereguli în trafic, fiind înregistrate dosare penale.

Unul din Milcoiu şofa fără permis

În după-amiaza zilei de 5 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier, au depistat pe Drumul Naţional 7, în Milcoiu, un şofer de 35 de ani, care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
A fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Altul din Măldăreşti mergea cu maşina neînmatriculată

La data de 7 ianuarie a.c. poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Măldăreşti au oprit pentru control în Popeşti, pe Drumul Naţional 65 C, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că maşina avea numere de înmatriculare provizorii, expirate din data de 28 octombrie 2016.
Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

I-a dat maşina unui minor

În noaptea de 6 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, în Vlădeşti, un autoturism condus de un băiat de 17 ani, din Păuşeşti Măglaşi, fără permis de conducere.
În maşină se afla şi proprietarul autovehiculului, un bărbat de 30 de ani, care de altfel îi şi încredinţase băiatului maşina, ştiind că acesta nu are permis.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

A sărit dintr-un an în altul fără identitate

La aceeaşi dată, poliţiştii Postului de poliţie Câineni, pe parcursul patrulării, pe raza localităţii, au observat  un conducător auto, care la vederea echipajului de poliţie a întors brusc maşina şi a demarat în trombă.
Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, şoferul oprindu-se în cele din urmă. S-a constatat ca barbatul este din comuna Câineni oi ca autoturismul la volanul caruia se deplasa, are numerele de înmatriculare provizorii, expirate din 29 decembrie 2017.
Acesta a fost de asemenea testat cu aparatul   etilotest, constatându-se ca avea o alcoolemie  0,47mg/L alcool pur în aerul expirat.
În cauza s-a întocmit dosar penal.

Publicat Dus întors

Având în vedere că în ultima perioadă, s-au sesizat din nou tentative de înşelăciune, prin cunoscuta metodă "accidentul",  am considerat oportun să venim în sprijinul cetăţenilor cu câteva recomandări preventive.
 Hoţii au găsit o nouă metodă simplă de făcut bani: o înşelăciune care îi face pe părinţii îngrijoraţi să scoată instantaneu banii din conturi pentru a-şi ajuta copiii aflaţi în necaz.
O persoană telefonează sau se prezintă la uşa părinţilor şi susţine că este avocatul fiului familiei respective sau poliţistul-procurorul care anchetează cazul. Uneori, pentru credibilitate, o altă persoană se dă drept fiul, care vorbeşte plângând sau neclar, apoi îl pasează la telefon pe avocat.
ATENŢIE! Hoţii  folosesc un număr ascuns sau un număr pe care nu îl cunoaşteţi!
Scenariul: fiul a fost implicat într-un accident rutier grav şi trebuie să plătească bani victimei, pentru a scăpa de întocmirea unui dosar penal şi de pedeapsa cu închisoarea.  Sau: fiul a fost implicat într-o bătaie şi a rănit grav pe cineva, iar banii trebuie daţi cu acelaşi scop, avocatului care a dat telefonul.

RECOMANDĂRI:

VERIFICAŢI dacă ruda respectivă este într-adevăr rănită sau a avut un accident, dându-i un telefon, doar apelând numărul personal!
IGNORAŢI mesajele în care vi se spune că aţi fost desemnat câştigător, la concursuri la care nu aţi participat!

NU FURNIZAŢI DATE CONFIDENŢIALE prin telefon, dacă apelul provine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu-l cunoaşteţi. Este de evitat şi trimiterea de copii după buletin sau cărţi de credit prin telefon,email sau fax.

CEREŢI DATE despre unitatea medicală, de poliţie sau parchet unde s-ar afla ruda şi sunaţi pentru confirmare acolo!
Cereţi ajutorul Poliţiei de îndată!

Publicat Fapt Divers
Luni, 08 Ianuarie 2018 20:23

Şi-au scos banii de leafă din amenzi!

În perioada 29 decembrie 2017-2 ianuarie a.c., poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru reducerea riscului rutier, fluidizarea traficului şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
Astfel, poliţiştii au aplicat 390 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 297 la regimul rutier, 28 în baza legii 61/1991 privind ordinea publică, 75 de sancţiunii fiind aplicate în baza altor acte normative.
Cuantumul amenzilor se ridică la 138.000 de lei.
De asemenea, poliţiştii au reţinut 38 de permise de conducere.

Publicat Dus întors
Luni, 08 Ianuarie 2018 20:22

TVR Craiova ne vrea pe sticlă!

Românii sunt oameni cu idei, talent, sensibilitate şi dorinţa de a face lucruri care să rămână. Tineri sau maturi, intelectuali, artişti, personalităţi culturale sau oameni obişnuiţi pot deveni modele pentru semenii lor. "100 România"este un proiect al TVR Craiova care adună propunerile telespectatorilor şi le transformă într-o galerie de portrete ale românilor demni de admiraţie. Celebrăm astfel 100 de ani ai României Mari, dar şi 20 de ani ai TVR Craiova.
Reportajele dedicate Centenarului pleacă de la ideea că societatea românească suferă de lipsa unor modele formatoare, pentru tineri, în special. Am uitat exerciţiul admiraţiei şi al recunoaşterii meritelor celor care fac ceva durabil pentru comunitatea lor, fie că ne referim la o şcoală, un sat, un grup de oameni sau o ţară întreagă. În anul 100 de la Marea Unire vrem să demonstrăm că există români care îşi fac treaba, meseria, aşa cum trebuie, că există oameni generoşi, care îşi ajută semenii, că avem intelectuali şi artişti la care putem să privim cu admiraţie şi respect. Vrem să redescoperim chipul şi vocea României adevărate şi trainice.  
Un obiectiv important al campaniei "100 România" este implicarea comunităţii. Personajele portretelor nu vor fi alese de către jurnaliştii TVR Craiova, ci de către oameni din comunitate.
Cunoaşteţi oameni deosebiţi, demni de a deveni modele pentru semenii lor? Pentru 100 România, ne puteţi face propuneri din zona Olteniei, Argeş şi Teleorman, pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe Facebook 100România sau ne puteţi scrie pe adresa TVR Craiova, Strada Unirii, Nr. 62, Craiova, judeţul Dolj.
"Vrem să conturăm chipul României din chipurile românilor care nu au uitat să creadă în valori şi să îşi construiască viaţa potrivit acestora. Credem că voi, telespectatorii, îi cunoaşte?i deja şi ne puteţi vorbi şi nouă despre ei. Este doar un prim proiect al TVR Craiova dedicat Centenarului Marii Uniri. Pe parcursul întregului an vom derula o serie de proiecte prin care aducem în prim plan acest eveniment istoric, dar şi mediatizăm ac?iunile cele mai importante care marchează cei 100 de ani ai României Mari." Mirela Giodea, producător executiv TVR Craiova
100 de reportaje, 100 de oameni demni de respectul nostru, plus cei 100 ce i-au propus. Îi vom descoperi pe toţi treptat, în fiecare sâmbătă, pe TVR Craiova, ora 18:30, în cadrul "Telejurnalului Regional".
"100 România" se va încheia pe 1 Decembrie 2018 cu un eveniment special, ce va marca 100 de ani ai României Mari, dar şi 20 de ani ai TVR Craiova.

Publicat Fapt Divers
Luni, 08 Ianuarie 2018 20:21

Mai aproape de cultura romă!

La Colegiul Economic Rm.Vâlcea se derulează, începând cu 01.09.2016 proiectul ERASMUS + "I HAVE A DREAM" , Nr.ref. 2016-1-TR01-KA219-034492_3, un parteneriat strategic cu şcoli din Turcia-coordonator,Germania, Bulgaria şi  Letonia.
Obiectivele generale ale proiectului sunt combaterea discriminării şi a violenţei în rândul tinerilor, promovarea egalităţii de şanse, eliminarea prejudecăţilor, cultivarea si manifestarea toleranţei. 90% dintre elevii înscrişi la ?coala Gimnazială Colonie aparţin etniei rome, această instituţie de învăţământ vâlcean fiind un exemplu de incluziune educaţională şi socială în judeţ. Aşadar este lesne de înţeles de ce în data de 18 decembrie a.c. un grup numeros de elevi de la Colegiul Economic Rm. Vâlcea, însoţiţi  de cadrele lor didactice, prof. PĂU?ESCU IOANA CONSUELA, PAPA-DRĂGULESCU NADIA, CÎRJAN CRISTINA au ales să efectueze o vizită de studiu aici. Au dorit să cunoască obiceiurile şi tradiţiile comunităţii de ţigani, să ştie mai multe despre stilul lor de viaţă, să înţeleagă mentalitatea lor. Doar o cunoaştere profundă poate determina eliminarea prejudecăţilor, manifestarea toleranţei şi prevenirea discriminării.
 Crăciunul este un prilej de a ne bucura împreună cu cei dragi de Naşterea Domnului, de a îi ajuta pe cei nevoiaşi şi de a transmite gânduri bune tuturor, mai ales celor care ne-au fost alături de-a lungul timpului. În spiritul sărbatorilor de iarnă echipa de proiect, elevi şi cadre didactice,  au ales să aducă  zâmbete şi bucurie în sufletele copiilor de la ?coala Gimnazială Colonie Rm. Vâlcea oferindu-le cadouri colegilor lor mai mici. Evenimentul caritabil a fost organizat de Colegiul Economic Rm. Vâlcea, prin implicarea Consiliului Elevilor şi al Comitetului reprezentativ al părinţilor. Cu toţii au donat din  inimă  pentru inimă haine, rechizite şi jucării.
Buna dispozitie a celor mici a fost  asigurată de prezenţa lui Moş Crăciun şi a momentelor artistice oferite de artiştii  colegiului nostru, dar şi de micii artişti de la şcoala gazdă. S-au prezentat obiceiuri şi tradiţii româneşti, colinde şi  dansuri tradiţionale.
Oferind puţin din puţinul nostru am avut parte de daruri nepreţuite:bucuria şi zâmbetele largi de pe feţele acestor copii. Nu am dus doar cadouri ci şi bucuria că lumea nu a uitat de ei, chiar dacă ei sunt mai vitregiţi de soartă. Aceasta este adevărata magie a sărbătorilor de Crăciun.

prof. Păuşescu Ioana Consuela
prof. Papa-Drăgulescu Nadia

Publicat Univers vâlcean
Pagina 1 din 4

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu