Ups! ;(

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 417
JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 415
Articole publicate Marți, 01 August 2017 - Viața Vâlcii - Știrile din Vâlcea

I. N-aş fi grăbit acest text, pe care-l aveţi acum sub ochi, dacă n-ar fi venit în redacţie o ştire adusă de redactorul şef, care se referă la atitudinea unui fost deputat faţă de problemele unei instituţii din Călimăneşti. Este vorba de poziţia publică pe care o ia fostul deputat Sami Vîlcu vizavi de situaţia Casei de Cultură, aflată în acest moment într-o situaţie critică. Despre ce spune Sami Vîlcu puteţi citi în ştirea pe care o semnează, aşa cum am precizat mai înainte, Gabriela Bercea. Eu doar îl pot întreba în acest caz pe domnul fost deputat de ce n-a avut această iniţiativă când partidul său se afla la putere, pentru că şi atunci, ca şi acum, clădirea Casei de Cultură din Călimăneşti era cam în aceeaşi situaţie de decrepitudine, deoarece de prin anii ‘80, când subsemnatul chiar era angajat acolo, nu s-a mai făcut nici o intervenţie semnificativă de întreţinere şi de reabilitare. În fine, înţeleg puţin situaţia, pentru că ea reproduce la indigo o stare de lucruri despre care am mai scris şi ieri: pe vremea aceea, când era domnul Vîlcu deputat, primar era un pesedist, Ilie Amuzan! Acum este exact invers şi se vede că nu prea îi pasă nimănui, în afara primarului din Călimăneşti, de ce se întâmplă cu patrimoniul cultural, care nu primeşte de nici un fel şi de nicăieri fonduri de reabilitare. Cinstit vorbind, pentru câte prostii aiuritoare a făcut Ilie Amuzan în Călimăneşti, actuala putere de la judeţ, cea pesedistă în principal, ar trebui să sară şi să şteargă impresia lăsată de fostul ei edil. Aş putea să le enumăr, domnilor, fără să vă supăr prea tare? Ce ziceţi, domnule Costi Rădulescu? Ştiu că nu vă pasă, dar eu vi le spun! Să începem cu proiectele pe care le-a lăsat încurcate? Cu cele două parcuri, cel de la Călimăneşti şi cu cel de la Căciulata, pe care a intervenit după depunerea lor în baza de date a finanţatorilor, ca să mulţumească nişte clienţi mai generoşi cu el decât cu Primăria? Asta l-a costat pe actualul primar timp pierdut pentru refacerea lor.... Să mai amintesc aici despre faptul că fostul primar de acum cinci ani a plasat un parc acvatic peste parcul Casei de Cultură, cu care am început acest text? Nici nu mai este cazul să vă spun că în loc să găsească un fond de investiţii, Parcul Acvatic se face cu resurse locale.... paralizând bugetele primăriei pe câţiva ani de zile!

II. Să reiau, însă, povestea de unde am lăsat-o! M-am grăbit să intru în acest subiect înainte de a bea o cafea cu domnul primar, care mi-a făcut această invitaţie de câteva luni şi pe care n-am refuzat-o, dar am amânat-o după principiul că o amânare este mai bună decât un refuz. Nu de alta, mi-am zis în toţi aceşti ani, nu este bine să scrii despre ce se întâmplă în satul tău, nici să pui cine ştie ce la cale, pentru că existenţa ţi se poate complica prin naşterea unor simpatii care vin întotdeauna la pachet cu... tot atâtea antipatii. Ăsta este motivul pentru care n-am băut cafeaua cu domnul doctor Florinel Constantinescu, ca să fie clar. Dar azi de dimineaţă voi fi la uşa dumnealui, ca să ducem la capăt invitaţia. M-a iritat, însă, peste poate faptul că săptămâna trecută n-am văzut nici o oficialitate judeţeană, preşedinte de consiliu judeţean, prefect, vicepreşedinţi, ca să nu mai vorbesc de subprefect, la manifestările de la Călimăneşti: festivalul de teatru şi închiderea taberei de pictură. Ar fi putut să vadă cu ochii lor ce se poate face când nu ai de partea ta nici banii şi nici sprijinul Puterii, bazându-te mai ales pe entuziasmul unor cetăţeni, al unor instituţii care nu prea ţin cont de culoarea politică în viaţa de zi cu zi. Imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla, într-un orăşel de câteva mii de locuitori, dacă tensiunile politice ar fi transpuse în realitatea cotidiană, mai ales că într-o astfel de localitate toţi oamenii se ştiu între ei; ar fi ca în Romeo şi Julieta, Capuleţii s-ar părui şi duela non-stop cu Montague - ţii! Ah, scuzaţi-mă, am uitat că domnii amintiţi mai înainte s-ar putea să nu ştie despre cine este vorba şi că trebuie să le dai mură în gură subiectul; aşadar, familia Julietei, să zicem, pesedistă, se întâlneşte zilnic pe stradă cu cea a lui Romeo, liberală de data asta, familii aflate în duşmănie veche, de secole! Ar fi un măcel, pur şi simplu. În fine, ar fi putut observa domnii de la centru că este nevoie de o grabnică repunere în funcţiune a Casei de Cultură. Măcar atât!

III. Nu cu mult timp în urmă, cu ocazia unei documentări pe care o făceam la Bucureşti, la Muzeul Naţional de Artă Contemporană, într-o expoziţie de fotografie am descoperit cu mare tristeţe şi un set dedicat fostului cinematograf din Călimăneşti, închis şi aflat într-o avansată stare de degradare. El se află într-o clădire cu mai multe proprietăţi, chiar sala fostului cinematograf fiind a Regiei Naţionale de Film. Pentru că vara, mai ales, staţiunea se înviorează, ba chiar se supra aglomerează, acesta ar putea fi repus în funcţiune. Numai că pe Regie o doare în fund de asta, dar îşi păstrează calitatea de proprietar, riscând să antreneze în degradarea care a cuprins cinematograful şi celelalte proprietăţi, cum ar fi, de exemplu, Biblioteca oraşului, dar şi locuinţele private din clădire. Ce este de făcut? Varianta cea mai bună ar fi ca cineva – de ce nu chiar primăria? - să-l oblige pe proprietar să facă ori una, ori alta: repară şi readuce în circuit cinematograful sau se retrage şi lasă autorităţile locale să găsească o soluţie! Altceva nu se poate face. Poate Consiliul Judeţean, de exemplu, să se implice în acest caz? Poate, dar şi asta nu se face decât cu o singură condiţie: să uite domnul Costi Rădulescu că este Capulet şi că domnul Florinel Constantinescu este un Montague! Poate? Pot? Nu ştiu, dar se impune să se aşeze la masă şi să discute asta cu mare viteză... Le sugerez, în această situaţie, să proiecteze o strategie mai largă, în care să includă, spre restaurare, Cinematograful, Biblioteca Orăşenească, ca să nu mai vorbim de Casa de Cultură şi.... chiar Cinematograful de la Căciulata! Asta este altă bombă, una cu ceas. Fostul Complex comercial, ajuns probabil pe mâna vreunui fond privat, este aproape o ruină. În interiorul său se află şi o sală de cinematograf. Ei, dacă i-ar trece cuiva prin cap să-i pună şi pe băieţii ăştia la punct, s-ar face o treabă frumoasă acolo, ar putea să transforme respectivul complex într-un mic mall... ar avea cine să se angajeze să-l folosească, sunt destui comercianţi care-şi vând marfa în condiţii uşor improprii de jur împrejurul său.... Ştiu că primarul Florinel Constantinescu are un plan pentru zona asta şi cred că-i va reuşi.... cel puţin eu am mare încredere în domnia sa, deoarece n-a jucat altfel decât în avantajul cetăţenilor oraşului... Nu ştiu, însă, cum să-l duc pe preşedintele Consiliului Judeţean la o discuţie constructivă în zona asta; are cineva un preş fermecat?

Publicat Dus întors
Marți, 01 August 2017 21:23

Bârfe, zvonuri, şuşanele Am auzit că:

În timp ce administraţiile locale şi cea judeţeană au aprobat salariile majorate după noua lege pentru angajaţi, la Primăria Drăgăşani surpriză: unele salarii au fost micşorate. Mai mult, nici şefii nu şi-au pus salarii foarte mari.

În curând, o primărie din sudul judeţului va achiziţiona un sistem cu cartele şi amprentă digitală pe care îl va instala la intrarea în instituţie. Astfel, salariaţii vor fi monitorizaţi cât şi cum muncesc.

N.R.: Informaţiile din această rubrică sunt doar zvonuri şi vă rugăm să le trataţi ca atare. Orice asemănare cu persoane sau situaţii similare poate fi pur întâmplătoare. Cei care le iau drept informaţii certe, le copiază, le comentează şi le multiplică îşi asumă răspunderea.

Publicat Dus întors

- Brigada Noastră face un apel către iubitorii de sport din Vâlcea şi speră ca tribunele Polivalentei să fie pline la meciul de retragere a Ramonei Farcău

Sâmbătă va avea loc, la Sala Polivalentă Traian, un meci de gală, meciul de retragere a Ramonei Farcău, una dintre cele mai bune handbaliste care a evoluat la Oltchim şi la echipa naţională. După şapte ani petrecuţi la Vâlcea, fosta extremă a ales să îşi facă meciul de retragere alături de fostele colege cu care a jucat în 2010 finala Ligii Campionilor. Sub titulatura de Gala Campioanelor, publicul vâlcean va avea ocazia pe 5 august să le revadă pe teren pe Ramona Farcău, Aurelia Brădeanu, Steluţa Luca, Oana Manea, Cristina Neagu, Valentina Elisei Ardean, Ionela Stanca, Luminiţa Dinu sau Narcisa Lecuşanu, care vor fi coordonate pe bancă de Radu Voina. Liga Suporterilor Vâlceni o să fie alături de chimiste şi a emis un comunicat de presă emoţionant pe care vi-l prezentăm în totalitate: “Au trecut 4 ani! După această perioadă, Liga Suporterilor Vâlceni se întoarce acasă! Suporterii Oltchimului se întorc acasă! Acest lucru se datorează unei mari campioane, Ramona Farcău! Această fată aduce sâmbătă, 05.08.2017, în bătrâna noastră casă, unele dintre cele mai importante jucătoare ce au trecut prin curtea clubului nostru drag! Şi se face pielea de găină doar când te uiţi pe lista de jucătoare care vor lua parte la acest eveniment! Cristina Neagu, Steluţa Luca, Valentina Ardean sau Luminiţa Huţupan sunt doar câteva nume care vor încânta asistenţa! Noi, LSV, facem apel la toţi iubitorii de handbal din Vâlcea să umple sala! Este datoria noastră ca aceste nume uriaşe să joace în faţa unei săli pline! Pentru că Ramona a avut încredere să organizeze acest meci la noi acasă! E rândul nostru, vâlceni, să demonstrăm că a meritat efortul de a se organiza acest meci! După 4 ani strigăm din nou “HAI OLTCHIM!”. Cu dor şi multă patimă! Încă se mai găsesc bilete la Sala Sporturilor vineri şi sâmbătă!”. Liga Suporterilor Vâlceni este organizată în Brigada Noastră, galeria care a făcut spectacol la fiecare meci din sala Traian jucat de Oltchim Râmnicu Vâlcea. Mai mult decât atât, minunaţii suporteri vâlceni au însoţit fosta campioană a României la handbal feminin în marea majoritate a deplasărilor, ajungând până în Norvegia sau Danemarca. Asta doar din dragoste pentru culori!

Publicat Sport
Marți, 01 August 2017 21:19

HCM a pus în vânzare abonamentele

Pentru noul sezon competiţional, clubul HCM Rm. Vâlcea a început deja să pună în vânzare abonamente la meciurile pe care echipa le va disputa, în campionat, în Polivalentă. Preşedintele clubului, Petre Berbecaru, anunţă că pentru sezonul viitor HCM va pune în vânzare patru categorii de abonamente, în funcţie de amplasamentul locului ce urmează a fi rezervat:
Abonamente de 70 de lei
Abonamente de 100 de lei
Abonamente de 200 de lei
Abonamente de 500 de lei – la Zona VIP
Campionatul Ligii Naţionale de handbal feminin va începe pe 2 septembrie, când HCM va juca la Braşov, în prima etapă. O săptămână mai târziu, pe 9 septembrie, fetele antrenate de profesorul Aurelian Roşca vor juca primul meci oficial în faţa propriilor suporteri, în Polivalentă, cu SCM Craiova.

Publicat Sport
Marți, 01 August 2017 21:17

La Under 19 am ratat calificarea!

La Campionatul European Under 19 din Slovenia, naţionala antrenată de Ion Crăciun nu a reuşit calificarea din grupe. Tricolorele au câştigat un meci din două în debutul Grupei D şi aveau nevoie de un succes contra Olandei, în partida decisivă. Sorina Târcă şi compania au cedat, însă, cu 24-31 şi nu mai au şanse la medalii. România va continua la Campionatul European în turneul 9-16, urmând să joace în prima grupă cu Macedonia şi probabil Croaţia. Va avea totuşi 2 puncte, după succesul cu Suedia, 26-23. Contra olandezelor, pentru naţionala tricolorăa evoluat: Hosu, Nagy, Kelemen – portari; Badea - 4, Banciu - 3, Bucur - 3, Lăcătuş, Leuştean - 2, Panaite, Petruş, Popescu, Severin, Tecar, Tîrcă - 7, Vacariu - 1, Verde - 4.

Publicat Sport

Naţionala feminină de junioare, medaliată cu argint la FOTE 2017 (Festivalul Olimpic al Tineretului European) a revenit în ţară. Tricolorele au fost aşteptate cu flori pe aeroportul Otopeni de preşedintele Federaţiei Române de Handbal. Vicepreşedinte al COSR, Alexandru Dedu, le-a ţinut pe loc un discurs motivaţional micilor handbaliste pe care le visează campioane olimpice în 2024. Vă reamintim că din lotul deplasat în Ungaria au făcut parte şapte handbaliste de la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea: Diana Ciucă, Andreea Vâlcan, Andra Moroianu, Beatrice Bălăceanu, Irina Neacşu, Ştefania Jipa şi Daniela Marin. De asemenea, din staff-ul tehnic au făcut parte doi vâlceni, Steluţa Luca, team-manager şi Marius Dănuleţ, antrenor secund. „Sunt bucuros de acest rezultat, dar în special de modul de exprimare a acestei generaţii. Am sentimentul că multe dintre ele vor fi în 2024 la Olimpiadă. Le-am spus fetelor că acest rezultat le obligă. Se apropie Campionatul European, nu vom mai beneficia de elementul surpriză şi trebuie să se bată cu toate forţele pentru medalii. Handbalul feminin este pe un drum bun, ultimele patru-cinci generaţii pot menţine România în elita mondială încă 10-15 ani”, a precizat preşedintele FRH Alexandru Dedu. Este prima medalie obţinută de România (în cele 16 ediţii desfăşurate începând cu 1991) la jocurile de echipă la aceste Jocuri Olimpice în miniatură destinate sportivilor europeni sub 18 ani. În semifinale, tricolorele au învins Rusia (campioana mondială en-titre la junioare), dar au pierdut finala cu ţara gazdă Ungaria (23-30), echipa pe care au învins-o în faza grupelor cu 23-20. „Ne bucurăm că am putut să scriem istorie şi să aducem prima medalie la sporturile de echipă la FOTE. Este o medalie foarte importantă pentru că ne dă un moral bun pentru Campionatul European. Atmosfera este una bună, suntem puternice şi vrem să dovedim că putem mai mult. Ne dorim aurul în Slovacia”, a declarat portarul Diana Ciuca, componentă a Centrului de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea. Portarul Diana Ciuca a fost remarcată deja de Jaume Fort (antrenorul cu portarii al loturilor naţionale) datorită inteligenţei şi a maturităţii sale în joc. La doar 16 ani, Diana era premiată în primăvară de Martin Ambros cu câteva antrenamente cu echipa de senioare. Colega sa de la Vâlcea, pivotul Daniela Marin, unul dintre pilonii naţionalei de junioare, speră să calce pe urmele Oanei Manea şi să intre în curând în atenţia selecţionerul Martin Ambros, cel care le-a vizitat de altfel pe tricolore la Gyor în vestiar. În primăvară, ea a fost aleasă cea mai bună jucătoare a primei ediţii a Trofeului Carpaţi Junioare de la Râmnicu Vâlcea. „Această medalie ne oferă mai multă putere şi încredere pentru următorul pas. Ne-a motivat şi prezenţa lui Martin Ambros acolo. Am apreciat că a venit înainte de meci la noi în vestiar şi ne-a urat succes. Visez să joc în curând la echipa naţională, modelul meu în handbal este Oana Manea. Mai am mult însă de muncit şi trebuie să continuăm ca echipă pe acelaşi drum ca la FOTE”, a punctat pivotul Daniela Marin. Selecţionerul Ion Ivan este mândru de elevele sale şi speră ca România să cucerească o medalie strălucitoare la Campionatul European din Slovacia (10-20 august). „Este o echipă care promite, o să vedeţi nişte jucătoare care acum sunt interesante, dar în câţiva ani vor fi decisive pentru naţionala de senioare. Nu mergem la Europene să facem turism sportiv, obiectivul nostru este să obţinem rezultate pe termen lung. Sper din tot sufletul ca România să îşi dea seama de ce potenţial are această generaţie şi să fie mândră de aceste fete!”, a concluzionat Ion Ivan.

Publicat Sport

De curând, conducerea Primăriei Brezoi a primit vestea bună cum că un proiect european în valoare de aproximativ 900.000 de euro va primi finanţare prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020. Este vorba de proiectul „Îmbunătăţirea mediului urban prin amenajarea unui spaţiu verde în oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea”, valoare exactă fiind de 3.889.287,62 lei, din care 3.781.684,53 reprezintă finanţare nerambursabilă. Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătăţirea mediului urban prin reconversia funcţională a unui teren degradat din centrul oraşului Brezoi şi transformarea lui într-un spaţiu verde. Obiectivul general al proiectului va fi realizat odată cu îndeplinirea, până la finalizarea perioadei de implementare, a următoarelor obiective specifice: l amenajarea unui spaţiu verde în suprafaţă de 9.518 metri pătraţi; l îmbogăţirea biodiversităţii prin plantarea unor arbori deosebiţi şi a unor flori ornamentale, specii adaptate condiţiilor climatice locale; l amenajarea unui loc de joacă pentru copii în suprafaţă de 121,70 mp, în interiorul spaţiului verde; l amenajarea unui teren de sport multifuncţional în suprafaţă de 420 mp în interiorul spaţiului verde; l amenajarea de alei pietonale, în suprafaţă de 357 mp în interiorul spaţiului verde; l construirea unui grup sanitar în suprafaţă de 27,56 mp; l creşterea gradului de siguranţă a locuitorilor care îşi petrec timpul liber în interiorul spaţiului verde, prin montarea de camere de supraveghere video; l utilizarea unor soluţii prietenoase cu mediul înconjurător prin montarea de stâlpi de iluminat solari; l creşterea calităţii mediului înconjurător prin amplasarea de coşuri de gunoi pentru colectarea selectivă a deşeurilor în interiorul spaţiului verde; l dotarea spaţiului verde nou creat cu bănci, pergolă, suporturi pentru biciclete şi cişmele de băut apă; l creşterea gradului de tehnologizare prin asigurarea accesului al internet wireless în interiorul spaţiului verde; l adaptarea infrastructurii create pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi; l întreţinerea spaţiului verde creat prin realizarea unui sistem de irigaţii; l facilitarea accesului către spaţiul verde prin modernizarea căilor de acces în lungime de 360 m. Legat de acest proiect european, Robert Schell, primarul oraşului din Brezoi, a postat pe o reţea de socializare: „Sunt de acord cu nemulţumirile mămicilor vis-a vis de inexistenţa unui loc de joacă civilizat pentru copii. În acest sens, am obţinut o finanţare europeană în valoare de 900.000 euro, pentru amenajarea unei zone de agrement, la baza sportivă, unde pe o suprafaţă de 9500 mp vor fi amenajate locuri de joacă şi facilităţi şi pentru copii, dar şi pentru mămici, civilizate, cu grupuri sanitare şi supravegheate video. Suntem în procedură de licitaţie. Estimăm luna septembrie pentru începerea lucrărilor şi, cu siguranţă, vara viitoare vă veţi putea bucura de această zonă de agrement”.

Publicat Univers vâlcean

Peste 100 de camere de supraveghere vor împânzi municipiul Drăgăşani în următoarea perioadă. O parte dintre acestea sunt montate deja, însă administraţia locală consideră că numărul camerelor de supraveghere trebuie suplimentat. Odată cu instalarea lor, Primăria Drăgăşani va face şi un dispecerat care va funcţiona 24 din 24 de ore şi care va fi sub directa coordonare a Poliţiei Locale. Vor fi amplasate camere de supraveghere, inclusiv la noile locuri de colectare a deşeurilor menajere, unde administraţia municipală a făcut o altă investiţie prin montarea de gheene moderne, unele îngropate, altele supraterane. Sistemul de supraveghere video pe care Primăria Drăgăşani îl va instala în oraş va monitoriza fiecare zonă cu probleme, dar va descuraja şi comiterea unor infracţiuni pe linie de ordine publică.

Publicat Univers vâlcean
Marți, 01 August 2017 21:11

Miercuri va fi alarmă de verificare ISU

IGSU va desfăşura lunar exerciţii pentru testarea şi verificarea sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă. În toate judeţele ţării vor avea loc exerciţii pentru verificarea funcţionării mijloacelor de alarmare a populaţiei, în vederea centralizării permanente a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înştiinţare, avertizare şi alarmare, precum şi pentru pregătirea continuă a autorităţilor administraţiei publice locale. Începând cu luna august a anului curent, în prima zi de miercuri a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 – 11.00, vor fi acţionate sirenele de alarmare publică existente la nivel naţional. Simulările vor începe miercuri, 02 august a.c. şi vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acţionate în mod centralizat (simultan), dar şi a celor cu acţionare locală. Totodată, rezultatele verificărilor vor fi centralizate la nivel judeţean şi vor face obiectul unor analize în comitetul judeţean pentru situaţii de urgenţă, în vederea îmbunătăţirii modului de alarmare a populaţiei în situaţii de protecţie civilă. Prin modul de acţionare mijloacelor tehnice de alarmare există posibilitatea de a crea disconfort în spaţiul public, motiv pentru care asigurăm cetăţenii că astfel de exerciţii periodice sunt necesare şi benefice.
Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Publicat Univers vâlcean
Marți, 01 August 2017 21:10

28 de înaintări în grad la Jandarmerie

Marţi, 1 august, au fost înaintaţi în grad în cadru festiv, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, 28 de jandarmi (patru ofiţeri, un maistru militar şi 23 subofiţeri) care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2017. Jandarmii au fost înaintaţi în grad astfel: l de la gradul de căpitan la gradul de maior - trei ofiţeri; l de la gradul de sublocotenent la gradul de locotenent – un ofiţer; l de la gradul de maistru militar clasa a III-a la gradul de maistru militar clasa a II- un maistru militar; l de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant - 4 subofiţeri; l de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major - 11 subofiţeri; l de la gradul de sergent major la gradul de plutonier - 8 subofiţeri.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea

Publicat Univers vâlcean
Pagina 1 din 3

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu