Ups! ;(

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 416
Articole publicate Joi, 04 Mai 2017 - Viața Vâlcii - Știrile din Vâlcea

Deoarece suntem într-o dezvoltare continuă
SC OPREAN SRL ANGAJEAZĂ PENTRU PUNCTUL DE LUCRU - VÂLCEA -
ŞOFERI – cursă fixă TUR-RETUR
ŞOFERI - cursă fixă TUR-RETUR pentru camion tip Tandem - XXL
ŞOFERI - pentru comunitate
ŞOFERI - pentru comunitate pentru camion tip Tandem - XXL
ŞOFERI SPRINTER - cursă fixă TUR-RETUR
Condiţii de muncă şi salarizare deosebite.
Trimiteţi CV la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., candidaţii selectaţi vor fi intervievaţi la sediul companiei din Râmnicu Vâlcea, Str. Racoviţa Nr. 149., jud. Vâlcea
Beneficii:
Integrarea într-o echipă puternică şi ambiţioasă;
Posibilităţi de dezvoltare prin training şi instruire;
Condiţii de muncă şi salarizare deosebită.
Informaţii suplimentare puteţi afla la nr. de telefon : 0740107080
Dacă te consideri potrivit pentru unul dintre aceste posturi, te aşteptăm în echipa noastră!
Descrierea companiei:
Înfiinţată în 1993, S.C. OPREAN S.R.L este una dintre cele mai cunoscute companii de transport internaţional, operând practic pe orice relaţie europeană. Încadrarea într-un standard înalt, al calităţii serviciilor prestate, flexibilitatea în a satisface exigenţele clienţilor, adaptabilitatea continuă la schimbările de piaţa, şi nu în ultimul rând, dezvoltarea unei flote modeme, a făcut ca S.C. OPREAN S.R.L, sa se impună, ca un nume pe plan european. Specializată în transportul de confecţii pe umeraşe, S.C. OPREAN S.R.L şi-a diversificat aria serviciilor proporţional cu creşterea flotei, putând transporta atât mărfuri generale, cât şi mărfuri la temperatură controlată în toate colţurile Europei: Marea Britanie, Spania, Franţa, Belgia, Olanda, Germania, etc. Suntem o echipă dinamică, cu o experienţă mare pe partea de transport acumulată în mai bine de două decenii de activitate, cu un nivel ridicat de orientare către client.

Publicat Dus întors
Joi, 04 Mai 2017 22:36

Trota angajează şoferi

Vrei să lucrezi ca şofer în comunitatea europeană? Ai experienţă pe tir sau ai doar calificare C+E? Sună-ne la 0743.161.336 (zona est) sau 0740.295.418 (zona vest) sau scrie-ne pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi te ajutăm să te alături echipei noastre.

Publicat Dus întors

SC NORDIC IMPEX SRL angajează gestionar/gestionară depozit.
C.V.-urile se primesc la sediul societăţii din Loc. Rm. Vâlcea, Strada Iancu Pop, nr. 2-4, Complex Dovali.
sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Pentru relaţii: număr telefon 0744509072.

Publicat Dus întors

Punerea în scenă a unor noi spectacole, repetiţii, spectacole la sediu, spectacole pe scenele unor teatre din Bucureşti, participări la festivaluri, am putea spune că sunt doar câteva activităţi caracteristice unui teatru. La toate acestea mai adăugăm şi alte acţiuni culturale care vor avea loc la sediul Teatrului „Anton Pann”, tot în această lună mai. Le vom lua pe rând. Pentru început vom aduce în atenţia dumneavoastră cele două spectacole la care se lucrează de zor, pentru ca iubitorii de teatru să se poată bucura de premiera lor în luna iunie. De câteva zile au început repetiţiile la un spectacol în regia lui Tudor Lucanu, un regizor foarte apreciat, ale cărui spectacole s-au bucurat de numeroase premii la nivel naţional şi internaţional. Amintim, aici, doar pe cele puse în scenă la Teatrul „Anton Pann”: „Eşti un animal, Viscovitz!” de Alessandro Boffa şi „Ubu Rege” de Alfred Jarry. Din 3 mai, Tudor Lucanu, prezent la Teatrul „Anton Pann”, împreună cu echipa de actori, a început repetiţiile la spectacolul „Nerium Park” de Josep Maria Miró. Ca bucuria să fie şi mai mare pentru cei care sunt dornici să vadă şi altceva, le vom spune că au început repetiţiile la un al doilea spectacol în regia lui Adrian Roman: „Toate Lucrurile Minunate” de Duncan Macmillan. Printre repetiţii, spectacolele care au loc la sediu, actorii Teatrului „Anton Pann”, în luna mai, vor mai susţine două spectacole pe scena a două cunoscute teatre bucureştene. În data de 8 mai, actorii Teatrului „Anton Pann” vor prezenta, pe scena Teatrului Excelsior, spectacolul „Vermine Radiante” de Philip Ridley. La doar câteva zile, pe 12 mai, la cea de-a 5-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou de la Arad, Teatrul „Anton Pann” va prezenta spectacolul „YEN” de Anna Jordan, în regia lui Adrian Roman. În ziua de 18 mai, actorii teatrului „Anton Pann” se vor întoarce din nou la Bucureşti, unde, pe scena Teatrului de Comedie, vor prezenta spectacolul „Respiră” de Duncan Macmillan, în regia Adrian Roman, un spectacol foarte aşteptat şi apreciat de către bucureşteni. Da, printre repetiţii, spectacole la sală, spectacole în ţară, actorii Teatrului „Anton Pann” îşi fac timp şi pentru cursurile de teatru care au loc la sfârşit de săptămână şi pe care le predau elevilor cuprinşi în proiectul de Teatru „SESAM”, o propunere a Consiliului Şcolar al Elevilor C.N.I.M.B. şi a Colegiului Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea. Nu uitaţi, însă, de spectacolele care au loc în fiecare sâmbătă la sediul teatrului. În această sâmbătă de 6 mai, haideţi să vedeţi cea mai nouă producţie a Teatrului „Anton Pann” care încă de la premieră s-a bucurat de succes. Este vorba de „Yen”, o piesă scrisă de Anna Jordan, în regia lui Adrian Roman. Spectacolul este recomandat publicului de peste 16 ani. Mergeţi la teatru!

Publicat Dus întors

Unul, care face pe lupul moralist, se dă cel mai corect şi cinstit, a început activitatea de contractare dublă a aceloraşi servicii către primării. Când vor afla primarii că au fost păcăliţi (sau poate au ştiut!), vom vedea ce explicaţie dau.

Comunicarea administrativă şi politică se face, mai nou, numai pe Facebook. Oare pentru ce mai au unele instituţii purtători de cuvânt şi consilieri peste consilieri pentru comunicare?

Publicat Dus întors

Vineri, 5 mai 2017, la Sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” are loc o lansare de carte. Este vorba de prezentarea volumului „Analiză matematică, Calcul integral”, autor Cătălin Pană. Volumul a apărut Editura „Proşcoala”, Râmnicu Vâlcea, 2017, referent ştiinţific: prof. univ. dr. Dumitru Acu. Evenimentul, care are loc cu începere de la ora 18.00, este organizat de Biblioteca Judeţeană Vâlcea. Aceste informaţii ne-au fost oferite de Corina Bedreagă, purtător de cuvânt al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”.

Publicat Dus întors

Vineri, 6 mai 2017, la Centrul de Instruire pentru Geniu EOD şi Apărare CBRN „Panait Donici”, soldaţii profesionişti aflaţi la instruire în această instituţie, seria mai 2017, vor depune Jurământul militar. Vor rosti legământul, într-un glas, 89 de soldaţi profesionişti. Ceremonia de depunere a jurământului militar are loc cu începere de la ora 10.00. La ceremonie au fost invitaţi, alături de familiile militarilor, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai autorităţilor publice locale, veterani de război, cadre militare în rezervă şi în retragere. Aceste informaţii ne-au fost oferite de lt. Mihai Alexandru Radu, ofiţer cu relaţiile publice la Centrul de Instruire pentru Geniu „Panait Donici”.

Publicat Dus întors

În perioada 24-30 aprilie 2017, la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea au fost oficiate 26 de căsătorii. De asemenea, au fost înregistrate 34 naşteri, din care 16 fete şi 18 băieţi, dar şi 27 decese. De la începutul anului şi până în prezent au fost înregistrate 593 naşteri, cu 12 mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a lui 2016 (605). În ceea ce priveşte căsătoriile, au fost oficiate 141 cununii civile, cu 38 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (103). De asemenea, de la începutul lui 2017 şi până în prezent, au fost înregistrate 502 de decese, cu 99 mai multe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (403). Aceste informaţii ne-au fost oferite de către Florica Chera, şef Birou Stare Civilă în cadrul instituţiei mai sus amintite.

Publicat Dus întors

- Chimia şi Olteţul Alunu rămân lidere

Liga a IV-a la fotbal a programat o nouă etapă în turneele de play-out şi play-out. Ca de obicei s-au marcat multe goluri, cele mai multe la Mihăeşti, acolo unde gazdele au trecut de A.S. CĂPŞUNARII Buneşti cu 8-6. În Seria Est s-au înregistrat surprize majore. Una dintre favoritele la promovare, Stejarul Vlădeşti, a cedat pe propriul teren cu 1-2 în faţa echipei care a fost pe ultimul loc, Viitorul Budeşti. De acest rezultat a profitat Chimia Râmnicu Vâlcea, care a dispus cu un scor identic de Foresta Malaia şi şi-a mărit avansul în fruntea clasamentului. În cealaltă partidă, AS Băile Olăneşti a trecut de Sporting Galicea, tot cu 2-1. Lupta pentru promovare se dă în continuare în trei, chimiştii având prima şansă. În cealaltă serie, Olteţul Alunu îşi păstrează avansul de patru puncte faţă de Olteţul Bălceşti, după ce a trecut greu de Inter Lăpuşata. Gruparea din oraşul lui Mitică Dragomir a câştigat trei puncte fără să joace, profitând de neprezentarea formaţiei Păstorul Vaideeni. În cealaltă partidă, A.S. ŞTIINŢA Grădiştea a învins pe C.S. VIITORUL Valea Mare cu 2-1.

Seria Est

Rezultate:

A.S. STEJARUL Vlădeşti - A.S. VIITORUL Budeşti, 1-2
A.S. CHIMIA 2012 Rm. Vâlcea - A.S. FORESTA Malaia, 2-1
A.S. Băile Olăneşti - A.S. SPORTING Galicea, 2-1

Clasament play-off:

1. A.S. CHIMIA Rm. Vâlcea 23 13 4 6 56-44 43p
2. A.S. FORESTA Malaia 23 12 3 8 72-40 39p
3. A.S. STEJARUL Vlădeşti 23 12 3 8 54-37 39p
4. A.S. Băile Olăneşti 23 10 3 10 50-48 33p
5. A.S. VIITORUL Budeşti 23 8 9 6 48-49 33p
6. A.S. SPORTING Galicea 23 9 6 8 44-38 33p

Etapa viitoare:

Foresta Malaia - Stejarul Vlădeşti
Viitorul Budeşti - Sporting Galicea

Seria Vest

Rezultate:

A.S. OLTEŢUL Alunu - A.S. INTER Lăpuşata, 3-2
A.S. OLTEŢU Bălceşti - A.S. PĂSTORUL Vaideeni, 3-0, neprezentare
A.S. ŞTIINŢA Grădiştea - A.C.S. VIITORUL Valea Mare, 2-1

Clasament play-off

1. OLTEŢUL Alunu 25 18 2 5 79-36 56p
2. A.S. OLTEŢU Bălceşti 25 16 4 5 65-29 52p
3. A.S. PĂSTORUL Vaideeni 25 13 3 9 61-57 42p
4. VIITORUL Valea Mare 25 12 5 8 64-35 41p
5.A.S. INTER Lăpuşata 25 12 5 8 70-56 41p
6. ŞTIINŢA Grădiştea 25 13 2 10 63-57 41p

Etapa viitoare:

Păstorul Vaideeni - Olteţul Alunu
Inter Lăpuşata - Valea Mare
Olteţul Bălceşti - Ştiinţa Grădiştea

Play-out:

Seria Vest:

Rezultate:

A.S. Bărbăteşti - C.N. GIB MIHĂESCU Drăgăşani, 1-0
A.S. FAURUL Livezi - A.S. VICTORIA Frînceşti, 3-4
A.S. Popeşti 2016 - A.S.C.A.S. Creţeni, 2-2

Clasament play-out

1. A.S. Bărbăteşti 25 11 2 12 51-53 5p
2. VICTORIA Frînceşti 25 9 5 11 52-66 32p
3. C.N. G. M. Drăgăşani 25 9 1 15 44-58 28p
4. FAURUL Livezi 25 7 5 13 54-68 26p
5. A.S.C.A.S. Creţeni 25 5 3 16 40-69 21p
6. A.S. Popeşti 2016 25 4 3 18 37-93 15p

Etapa viitoare:

Victoria Frânceşti - AS Bărbăteşti
Gib Mihăescu - AS Creţeni
Faur Livezi - AS Popeşti

Seria Est:

Rezultate:

A.S. VIITORUL P. Măglaşi - C.S. OLTUL Drăgoeşti, 1-0
A.S. Mihăeşti - A.S. CĂPŞUNARII Buneşti, 8-6

Clasament:

1. A.S. CĂPŞUNARII Buneşti 22 9 2 11 44-5 29p
2. C.S. OLTUL Drăgoeşti 21 8 5 8 36-36 29p
3. A.S. SPORTUL Genuneni 21 9 1 11 42-49 28p
4. A.S. Mihăeşti 22 7 3 12 55-73 24p
5. A.S. VIITORUL P. Măglaşi 22 5 3 14 33-61 18p

Etapa viitoare:

Oltul Drăgoşeti - AS Mihăeşti
Căpşunarii Buneşti - Sportul Genuneni

Publicat Sport

FRF a lansat brandurile pentru Liga 2 şi Liga 3, care au fost votate în unanimitate de membrii forului de la Casa Fotbalului, în încercarea de a creşte popularitatea eşaloanelor inferioare printre iubitorii sportului rege din România. Una dintre cele mai importante măsuri care vor fi luate pe viitor este premierea echipelor care câştigă Liga 2 şi Liga 3, după un model asemănător cu cel din Anglia, acolo unde campioana din Championship este răsplătită consistent. „Vom fi acolo, împreună cu suporterii”, anunţă Răzvan Burleanu. De asemenea, preşedintele FRF a precizat şi că se încearcă emiterea unei ordonanţe de urgenţă pentru ca echipele din Liga 2 să aibă parte de facilităţi fiscale. În acelaşi timp, Burleanu a anunţat că echipele din Liga 1 au cerut eliminarea programului de licenţiere, însă fără succes. În schimb, cluburile din Liga 2 au cerut păstrarea sistemului pentru eşalonul lor, considerându-l necesar în continuare. „Prima faza a proiectului – contextul fotbalistic. Am elaborat mai multe idei şi am ajuns la aceste branduri (Liga 2 si Liga 3). Aceste noi poveşti trebuiau să se bucure de susţinerea cluburilor, care au lucrat împreună cu colegii mei. S-a votat în unanimitate susţinerea brandurilor. Avem nevoie de o nouă identitate. Strategia noastră este foarte apreciată la nivel de UEFA, iar rezultate sunt remarcabile. Am demarat proiectul Cupa României, un nou brand. Liga 1 de futsal se bucură de susţinerea unei mari companii din piaţă. Am dezvoltat proiecte în mod gradual. Vom celebra toate echipele campioane din liga a doua şi liga a treia. Vom fi acolo, împreună cu suporterii”, a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul conferinţei de presă de joi, conform digisport.ro.

Publicat Sport
Pagina 1 din 3

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu