Ups! ;(

×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 416
Articole publicate Marți, 16 Mai 2017 - Viața Vâlcii - Știrile din Vâlcea

Deoarece suntem într-o dezvoltare continuă
SC OPREAN SRL ANGAJEAZĂ PENTRU PUNCTUL DE LUCRU - VÂLCEA -
ŞOFERI – cursă fixă TUR-RETUR
ŞOFERI - cursă fixă TUR-RETUR pentru camion tip Tandem - XXL
ŞOFERI - pentru comunitate
ŞOFERI - pentru comunitate pentru camion tip Tandem - XXL
ŞOFERI SPRINTER - cursă fixă TUR-RETUR
Condiţii de muncă şi salarizare deosebite.
Trimiteţi CV la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., candidaţii selectaţi vor fi intervievaţi la sediul companiei din Râmnicu Vâlcea, Str. Racoviţa Nr. 149., jud. Vâlcea
Beneficii:
Integrarea într-o echipă puternică şi ambiţioasă;
Posibilităţi de dezvoltare prin training şi instruire;
Condiţii de muncă şi salarizare deosebită.
Informaţii suplimentare puteţi afla la nr. de telefon : 0740107080
Dacă te consideri potrivit pentru unul dintre aceste posturi, te aşteptăm în echipa noastră!
Descrierea companiei:
Înfiinţată în 1993, S.C. OPREAN S.R.L este una dintre cele mai cunoscute companii de transport internaţional, operând practic pe orice relaţie europeană. Încadrarea într-un standard înalt, al calităţii serviciilor prestate, flexibilitatea în a satisface exigenţele clienţilor, adaptabilitatea continuă la schimbările de piaţa, şi nu în ultimul rând, dezvoltarea unei flote modeme, a făcut ca S.C. OPREAN S.R.L, sa se impună, ca un nume pe plan european. Specializată în transportul de confecţii pe umeraşe, S.C. OPREAN S.R.L şi-a diversificat aria serviciilor proporţional cu creşterea flotei, putând transporta atât mărfuri generale, cât şi mărfuri la temperatură controlată în toate colţurile Europei: Marea Britanie, Spania, Franţa, Belgia, Olanda, Germania, etc. Suntem o echipă dinamică, cu o experienţă mare pe partea de transport acumulată în mai bine de două decenii de activitate, cu un nivel ridicat de orientare către client.

Publicat Dus întors
Marți, 16 Mai 2017 21:23

Trota angajează şoferi

Vrei să lucrezi ca şofer în comunitatea europeană? Ai experienţă pe tir sau ai calificare C+E? Sună-ne la 0740.295.418 sau scrie-ne pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Publicat Dus întors

SC NORDIC IMPEX SRL angajează gestionar/gestionară depozit.
C.V.-urile se primesc la sediul societăţii din Loc. Rm. Vâlcea, Strada Iancu Pop, nr. 2-4, Complex Dovali sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru relaţii: număr telefon 0744509072.

Publicat Dus întors

Sub genericul „O privire mai îndeaproape asupra creaţiei şi evoluţiei”, dr. Kirt Martin revine la Râmnicu Vâlcea, pentru trei zile de întâlniri cu vâlcenii în perioada 28 – 31 mai 2017. Evenimentele au loc la Casa Sindicatelor din municipiul Râmnicu Vâlcea şi vor fi traduse în limba română. Profesor la Universitatea LCU, Texas, dr. Kirt Martin a predat ştiinţe peste 20 de ani la această universitate. De asemenea, este sfătuitor pentru studenţii care optează pentru medicină, biologic, farmacie şi stomatologie. În prezent predă Biologie, Botanica avansată, Genetica. Ecologie. Cercetare Biologică. Este, de asemenea, bătrân la Biserica Lui Hristos din Sunset şi profesor de Biblie. Este şi membru în consiliul director al Institutului International de Bible Sunset. Se va întâlni cu vâlcenii:
- Duminică, 28 Mai ora 19.30 – 21.00
VÂRSTA PĂMÂNTULUI - Există dovezi despre un pământ tânăr?
- Luni, 29 Mai ora 19.30 – 21.00
ÎNREGISTRĂRILE DESPRE FOSILE - O privire mai îndeaproape asupra lor
- Marţi, 30 Mai ora 19.30 – 21.00
ASTRONOMIA ŞI BIG BANG-UL - Ce ştim cu adevărat?
- Miercuri, 31 Mai ora 19.30 – 21.00
GĂSIND DESIGN ÎN CREAŢIA LUI DUMNEZEU

Publicat Dus întors

Întorşi de la cea de a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou de la Arad, eveniment în cadrul căruia spectacolul prezentat „Yen” de Anna Jordan (în regia lui Adrian Roman) a făcut o impresie excelentă, având în vedere competiţia cu spectacole ale unor mari teatre din Bucureşti şi din ţară, actorii Teatrului „Anton Pann” se pregătesc din nou să-şi întâmpine spectatorii, atât pe scena de la Râmnicu Vâlcea, cât şi pe scena altor teatre din ţară. Joi, 18 mai, de la ora 19.00, vor prezenta, pe scena Teatrului de Comedie din Bucureşti, spectacolul „Respiră” de Duncan Macmillan, în regia lui Adrian Roman. Spectacolul multipremiat se va juca din nou pe scena Teatrului de Comedie, la cererea spectatorilor. Chiar dacă sunt foarte ocupaţi cu spectacole, pentru că în această săptămână este şi „Şcoala Altfel”, activităţi în care elevii îşi propun să iasă din spaţiul şcolar ca să mai vadă şi altceva, ca de exemplu: spectacole de teatru, de muzică, vizitarea unor muzee, instituţii etc., actorii îşi fac timp şi pentru repetiţii. O parte dintre ei repetă intens la piesa „Nerium Park” de Josep Maria Miro, spectacol în regia lui Tudor Lucanu. Aici, peste două sau trei săptămâni, când va avea loc premiera, veţi avea bucuria să-i întâlniţi în acest spectacol pe doi dintre mai puţin cunoscuţii actori ai Teatrului „Anton Pann”. Este vorba de Vladimir Purdel şi Alexandru Beteringhe, alături de frumoasa şi talentata Reka Szasz. Un al doilea spectacol, la care se lucrează, îl va avea, în prim plan, pe Octavian Costin, actor care s-a făcut remarcat pe scena Teatrului „Anton Pann” încă de la debut, cu rolul din spectacol „Femei/ Bărbaţi”, în regia lui Vlad Massaci. Cât de curând îl vom vedea în „Toate Lucrurile Minunate” de Duncan Macmillan, în regia lui Adrian Roman. Activităţile nu se opresc aici. Iulia Antonie şi Radu Constantinov, actori din vechea gardă a Teatrului „Anton Pann”, sunt cuprinşi şi ei în alte două spectacole. Miercuri, 17 mai, vor prezenta, la cea de a VII- a ediţie a manifestării „Rotonda Plopilor Aprinşi”, spectacolul „Crize” de Mihai Ignat, în regia lui Bogdan Tudor Pelerin, spectacol care se înscrie în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Râmnicului (15-19 mai). Pe 19 mai, celor doi li se va alătura Adrian Roman şi Vasile Marinoiu care împreună vor susţine un spectacol lectură în cadrul Festivalului de dramaturgie „Goana după Fluturi”, eveniment organizat împreună cu Centrul de Creaţie Vâlcea. O săptămână plină la care se adaugă şi ziua de sâmbătă, 20 mai 2017, când, la sediul Teatrului „Anton Pann”, vor avea loc alte două spectacole. De la ora 11.30, cei mici şi nu numai pot vedea sau revedea „Căsuţa Prietenilor”, iar de la ora 19.00, Sala Studio găzduieşte spectacolul „Crize,” un spectacol de la care unii dintre dumneavoastră vor învăţa cum pot, sau nu, să-şi rezolve problemele care se ivesc de-a lungul anilor într-un cuplu. Cu drag în tot ceea ce fac pentru publicul spectator, noi le dorim succes şi spor în toate.

Publicat Dus întors

Fiind adeptul transparenţei în administraţie, un primar şi-a lăsat angajaţii fără uşă la birou, pentru că nu i-au respectat dorinţa de a lăsa uşile birourilor larg deschise, ca să vadă cetăţenii ce şi unde se munceşte.

Alt primar este adeptul pregătirii profesionale. Aşa că şi-a făcut bagajul şi a plecat să studieze. Nu, nu la facultate, că pe aia a făcut-o, ci la un curs unde se pune la punct cu ultimele noutăţi în administraţia locală.

Publicat Dus întors

Vă informăm că Asociaţia de Turism Montan ECO-ŢURŢUDAN Brezoi, în calitate de aplicant şi Administraţia Parcului Naţional Cozia, în calitate de partener, în perioada 20 mai 2017-20 iulie 2017, implementează proiectul SVA-26-2017, “Cunoaşterea şi protejarea sitului natural UNESCO din Parcul Naţional Cozia”, finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România prin Programul Spaţii Verzi, componenta Arii Naturale Protejate 2017. Bugetul total al proiectului este de 24.150 lei, din care finanţarea de la Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România este de 19.150 lei şi 5.000 lei este contribuţia partenerilor. Activităţile prevăzute în proiect sunt: 1. “Pădurile de fag virgine şi seculare din PN Cozia, patrimoniu natural comun al Europei“ - Simpozion dedicat Zilei Parcului Naţional Cozia. Data desfăşurării: 20.05.2017, între orele 10.00-14.00, la sediul PN Cozia din Brezoi, str. Lotrului nr. 8A, jud Vâlcea; 2. “Micul naturalist”- excursie la Cascada Lotrişor din PN Cozia cu 30 elevi din clasele V-VIII de la Şcoala Generală Brezoi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Biodiversităţii, pentru cunoaşterea florei şi a faunei sălbatice din situl UNESCO şi PN Cozia. Data desfăşurării: 22 Mai 2017. 3. Realizarea expoziţiei itinerante de fotografie, ”Pădurile Coziei – un patrimoniu natural comun al Europei”. Perioada desfăşurării 21 mai 2017-20 iulie 2017, la sediile: Instituţia Prefectului Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea, primăriile: Călimăneşti, Brezoi, Racoviţa, Perişani, Berislăveşti, Sălătrucel. 4. Realizarea filmului “Pădurile virgine şi seculare de fag din Cozia – imagini şi cuvinte”. Perioada de realizare: luna iunie 2017. Difuzarea filmului în luna iulie 2017 la cel puţin 2 televiziuni locale. 5. Realizarea unui pliant informativ despre situl UNESCO din PN Cozia. Persoană de contact: Pavel Prundurel, directorul APN Cozia. Telefon 0744551375, fax 0250750256, mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Publicat Dus întors
Marți, 16 Mai 2017 21:13

Interviu Profesori de legendă (2)

- Silviu Grecu crede că sportul românesc este pe o pantă descendentă şi că e greu să “ne mai facem bine"

Mariana Georgescu şi Silviu Grecu sunt doi profesori de sport de legendă ai învăţământului vâlcean şi nu numai. Ambilor le-au trecut prin mână generaţii întregi de elevi, în plus s-a întâmplat să-i înveţe tainele sportului şi pe copiii primelor generaţii. “Nea Silviu”, cel care este renumit şi pentru cursurile de înot, a ieşit de ceva timp la pensie, dar să nu vă închipuiţi că stă departe de ceea ce i-a fost drag toată viaţa, încă este în mijlocul copiilor şi se pregăteşte pentru un nou sezon de “bazin”. Mariana Georgescu se pregăteşte de pensionare, dar dacă vă spunem că locuieşte peste stradă de Şcoala Generală nr. 2 atunci veţi înţelege că nici dânsa nu se va putea abţine să profeseze în continuare. Ei bine, Silviu Grecu şi Mariana Georgescu sunt şi antrenorii echipei de fotbal feminin de la Şcoala I. Ghe. Duca, care de curând a reuşit să se califice la faza naţională a Campionatului Şcolar. Despre această performanţă dar şi despre multe altele puteţi citi în interviurile următoare care sunt şi adevărate lecţii de viaţă.

“E normalitate să-i pregătim pe copii”

Domnule profesor Grecu, reuşiţi să faceţi performanţă şi la fotbal feminin, un sport nu foarte mediatizat în România. O veste bună...
- Nu neapărat o veste bună, este o veste normală. Atunci când reuşeşti să îţi faci lecţiile aşa cum trebuie rezultatul vine automat de la sine. Sunt nişte fete care au lucrat cu doamna profesoară Georgescu încă din clasa a doua. Apoi dânsa a plecat la inspectorat şi au rămas cu mine şi uite aşa s-a legat o echipă care acum este incompletă. Mai sunt două fete care au părăsit grupul, una dintre ele s-a mutat la Lahovari, alta mi se pare că s-a mutat cu familia în Cartierul Ostroveni şi atunci a mers şi la altă şcoală. Şi cu cele două în echipă eu cred că puteam emite pretenţii la primele trei locuri din România. La faza inter-judeţeană de clasa a IV-a, după ce am câştigat două meciuri, a doua zi când am jucat contra gazdelor au venit cu fete peste vârsta lor şi la acest nivel se vede şi aşa am pierdut calificarea la finala pe ţară. În acest an au rămas din acea echipă patru, plus încă o fată pe care familia nu prea vrea să o mai lase la fotbal. Eu chiar mă gândesc la ea, când colegele o să fie la competiţie şi pe ea mami şi tati o să o pună la carte, parcă nu îmi vine să cred că o să-i ardă prea tare de învăţătură. Probabil o să fie cu gândul tot la fotbal. Una peste alta este opţiunea părinţilor şi nu este normal să intrăm în conflict cu ei. Noi am cedat deja, nu am făcut presiuni. Noi sperăm mereu să reprezetăm şcoala cum trebuie, municipiul cum trebuie, judeţul cum trebuie.

“Sunt şi anumite trucuri la fotbalul feminin”

Există trucuri la fotbalul feminin? Trucuri care să îţi câştige un meci?
- La acest nivel nivel esenţială este lovitura de aut. Dacă ai fete în echipă care practică şi handbalul, ai rezolvat problema pe jumătate. Am avut meciuri pe care le-am câştigat cu multe lovituri de la 7 metri pentru că, dacă trimiţi mingea puternic din aut, adversarul este tentat să se ferească, să îşi protejeze faţa cu mâna şi atunci este penalty. Este unul dintre trucuri, nimic neregulamentar însă. Sunt puţine lucruri de natură tactică, este vorba de pregătirea de moment, de pregătirea în funcţie de adversar. Dacă ai un mijlocaş care aleargă bine şi care distruge, o bagi în teren pe el, dacă ai altă fată care ştie să tragă la poartă, o bagi pe ea. Este important să pregăteşti meciul în funcţie de adversar.
Fotbalul este singurul sport practicat de aceste fete?
- Nici vorbă, tot cu ele am ieşit şi pe locul trei la baschet, o parte dintre ele joacă şi handbal, altele fac atletism, nu sunt la vârsta în care să se axeze pe un singur sport şi, cel mai probabil, majoritarea dintre ele nu vor mai practica fotbalul organizat după ce vor termina şcoala generală.

“Sunt profesori buni care vin din spate”

Dar, după ce plecaţi dumneavoastră, după ce va pleca şi doamna Georgescu... vor mai fi profesori care să facă meseria cu pasiune?
- Sunt sigur că da, vor veni profesori buni aici, sunt şi mulţi elevi buni care vor veni. Să nu uităm că eu am venit după un profesor celebru, domnul Darie, doamna Georgescu după doamna profesoară Darie. Sunt oameni pe care i-am reprezentat aşa cum trebuie şi la rândul nostru o să fim reprezentaţi de cei care vor veni după noi.
Dar ce şanse sunt, domnule profesor, ca aceste fete să facă fotbal şi în viitor, după ce vor termina şcoala generală?
- Lucrurile sunt destul de neclare. Degeaba muncim noi aici, dacă nu se munceşte şi la nivel de familie. Mulţi părinţi se gândesc aşa, dacă eu nu am putut să fac un cutare lucru, măcar copilul meu să facă. Merge până la un anumit nivel acest obiectiv impus de ei, apoi nu mai poţi să forţezi copilul să facă ce crezi tu că este bine. Şi o să vă dau un exemplu clar. Dacă studiem un pic Cartierul Nord al municipiului Râmnicu Vâlcea, la noi este singura curte deschisă în permanenţă pentru cine vrea să facă sport. Şi venim luni dimineaţa la ore... Până să ne apucăm de treabă stăm să cărăm pet-urile celor care au fost pe teren sâmbătă şi duminică şi au făcut ceva pe teren. Hai să zicem că asta nu e îngrijorător, este îngrijorător că strângem sute de chiştoace de ţigări. Vine tatăl, stă cu copilul şi bagă la cărbuni, aproape de toţi ceilalţi copii. Noi suntem oamenii care înţelegem tot acest fenomen sportiv al zonei, dar important este să şi păstrăm, să avem şi o comportare exemplară faţă de copii, faţă de nepoţi, faţă de ceilalţi copii. Altfel îi trimitem direct la Balena Albastră. Cum îi scoatem de la balenă? Oferindu-i copilului o bază sportivă modernă, o pistă de biciclete, o alee îngrijită spre Capela sau spre Cetăţuie. Eu am fost într-un concediu în străinătate, în concediu, singura perioadă în care mai fumez şi eu câte o ţigară. A venit fiică-mea şi mi-a zis: aici nu se fumează tată, e parc. M-am uitat la ea, m-am uitat la mine, nu înţelegeam nimic. Până la urmă e simplu, unde e parc şi unde e spaţiu de joacă pentru copii nu e permis să fumezi!

“Când eşti la pensie simţi o inutilitate socială”

Domnule profesor, aţi ieşit la pensie... Cum e, cum vă umpleţi timpul după atâţia ani petrecuţi în învăţământ?
- Vă spun sincer, în prima perioadă de pensie simţi o inutilitate socială şi această senzaţie pune presiune pe tine, presiune mare. Cauţi să îţi găseşti un refugiu într-o altă zonă, fie că te duci în grădină, fie că mergi la pescuit sau în altă parte. Eşti mai nervos, începi să intri în conflict cu oameni din jurul tău, poate şi cu foştii tăi colegi. Dacă îţi petreci timpul la televizor, atunci intri în conflict cu oamenii politici. Nu trebuie să mai repet eu, sunt posturi tv de stânga, posturi tv de dreapta. Pentru mine faptul că am mai lucrat încă şapte ani aici a fost nu bine, a fost foarte bine. Le mulţumesc colegilor care m-au înţeles, mi-au înţeles activitatea de aici ca profesor şi ca tânăr pensionar. Şi acum trec des pe aici, stau de vorbă cu profesorii mai tineri. Ştiu aici tot ce mişcă, fiecare sârmuliţă ştiu unde şi de ce e pusă.
Dar vă mai amintiţi prima zi ca profesor?
- Îmi amintesc şi acum prima zi ca profesor de educaţie fizică şi sport în comuna Olteni, din Teleorman. Am început cu dreptul în învăţământ. Într-un an am reuşit să ieşim campioni naţionali de oină. În acel an am şi învăţat regulile acestui sport, nu făcusem în facultate. Ţin minte şi acum, m-a învăţat oină directorul şcolii, Albu îl chema, iar finala a fost la Roman. Şi prima zi la şcoala de aici mi-o amintesc de parcă a fost săptămâna trecută, ce repede trece timpul... Era în anul 1975. A fost o zi minunată. M-a primit domnul profesor Darie, Dumnezeu să-l odihnească, în locul căruia am venit aici. Era o zi de toamnă. M-a invitat la dânsul acasă, după care am servit o ţuică şi o bucată de şuncă şi după ce am mai stat de vorbă la o cafea m-a invitat să văd oraşul. M-a urcat în maşină şi m-a plimbat peste tot. Ne-a plăcut oraşul şi mie şi soţiei şi aici am rămas. Aveam de ales între Râmnicu Vâlcea şi Braşov şi am ales fără să ezit, pentru că eram aproape de staţiuni şi aproape de părinţi, eu de fel sunt din Suteşti.
Domnule Grecu, suntem pe undeva la momentul adevărului. Chiar vin elemente bune din spate, vorbind de profesori sau spuneţi asta mai mult din politeţe...
- Ştiţi ce se întâmplă, aici fiind o bază bună, profesorii se evaluează în funcţie de performanţă, e un anumit punctaj. Cei care vor avea punctaj mare vor veni aici. Sunt două posturi. Acum este o şcoală de centru, nu de cartier mărginaş, cum era când am venit eu aici acum o grămadă de ani. Acum unde sunt blocurile erau porumbi. Nu pot să uit niciodată, când mai chiuleau elevii, ştiam unde să-i găsesc, stăteau pe grămezile de porumbi. Eram şi tânăr, puteam să-i alerg, să-i prind. Au trecut ani, au fost ani frumoşi, ani pe care nu-i regret. Am avut şansa să lucrez cu oameni deosebiţi. Atunci nu puteai să ajungi în oraş decât cu medii mari. Acum sunt profesori cu performanţe, dedicaţi şi care vor duce mai departe faima şcolii. Nu ai de făcut nimic decât să aduni hârtiile de pe teren, în rest ai tot ce îţi trebuie. Mai departe trebuie să îţi faci datoria, să stai mereu aproape de copii, să nu se accidenteze, să nu se întâmple nimic.

Publicat Sport

Într-o atmosferă de sărbătoare, în sala Iosif Episcopul a Centrului Cultural Sfântul Calinic din cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului, s-a încheiat Concursul Naţional Interdisciplinar Cultură şi Civilizaţie în România. Bucuria câştigătorilor a fost împărtăşită de domnul prefect Florian Marin şi de domnul Mircia Gutău, primar al municipiului Rm. Vâlcea, care împreună cu doamna inspector şcolar general Andra Bică, au felicitat câştigătorii. În deschiderea evenimentului Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Nicolae” din municipiul Rm. Vâlcea a încântat deopotrivă elevi, profesori şi invitaţi, ridicând această sărbătoare la cea mai înaltă ţinută. Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea mulţumeşte Înalt Prea Sfinţitului părinte dr. Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, pentru dovada faptului că valorile morale şi spirituale trebuie promovate, Arhiepiscopia Râmnicului acordând cu acest prilej patru premii speciale. Pentru că acest concurs a implicat emoţional şi spiritual elevii, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a apreciat prestaţia echipajelor oferind 15 premii speciale, care au bucurat participanţii. Premiile acordate de către Ministerul Educaţiei Naţionale au fost în valoare de 3000 de lei. Iată câştigătorii concursului: n Secţiunea Monografii Istorice Locale: Premiul I echipajul din Bucureşti; Premiul II echipajul judeţului Alba; Premiul III echipajul judeţului Vâlcea; Menţiune echipajul judeţului Călăraşi; Menţiune echipajul judeţului Neamţ n Secţiunea Studiu privind Mentalităţi Culturale şi Cercetare Sociologică: Premiul I echipajul judeţului Suceava; Premiul II echipajul judeţului Cluj; Premiul III echipajul judeţului Bistriţa Năsăud; Menţiune echipajul judeţului Galaţi; Menţiune echipajul judeţului Brăila n Secţiunea Studiu privind Particularităţi Etnografice/Etnologice şi Lingvistice Locale: Premiul I echipajul judeţului Hunedoara; Premiul II echipajul judeţului Sălaj; Premiul III echipajul judeţului Bihor; Menţiune echipajul judeţului Vaslui; Menţiune echipajul judeţului Vrancea.

Publicat Univers vâlcean

Miercuri, 17 mai 2017, de la ora 9.00, la Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul”, sub genericul „Dialoguri”, are loc o oră de informare europeană cu tema: „Antreprenoriatul social – un altfel de antreprenoriat”. Participă elevii clasei a X-a B de la Colegiul Tehnic Energetic, însoţiţi de prof. Tenea Codruţa. De la ora 10.30, se desfăşoară o altă oră de informare europeană, la care participă elevi de la Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, clasa IX-a, coordonaţi de prof. Angela Petrescu. Orele de informare europeană se desfăşoară în Săptămâna „Şcoala Altfel”. Evenimentele sunt organizate de Centrul de Informare „Europe Direct” şi au loc la Sala „Al Treilea Spaţiu” din cadrul Bibliotecii Judeţene Vâlcea. Aceste informaţii ne-au fost oferite de Dana Rădulescu, consilier de comunicare CED.

Publicat Univers vâlcean
Pagina 1 din 3

Echipa redacțională a cotidianului Viața Vâlcii

Cotidian editat de SC PETRAS SRL

Rm. Vâlcea, Aleea Teilor, PT 1 Ostroveni, judeţul Vâlcea

email: viata.valcii@mail.com
viatavalcii@yahoo.com
Tel./fax 0250-73.23.24
Tel: 0350-41.24.63

Viaţa Vâlcii (Online) = ISSN 2501-5540 ISSN–L 2501-5532
Editor şef: Petre Tănăsoaica

Consiliul de administratie:

Director administrativ financiar:
Redactor şef: Petre Tănăsoaica
Secretar general de redacţie:Laura Bondoc

Redactie:

Politică: Petre Tănăsoaica
Economic-social-administrativ: Narcisa Andrei
Cultură: Laura Bondoc
Sănătate, fapt divers, eveniment:
Cronicar sportiv: Gabriel Cîrjaliu
Senior editor: Nicolae Dinescu
Tehnoredactare: Sorin Dina
Administraţie-difuzare: Marin Cernătescu